<%=Club.Nombre %>

Comunicados Oficiales

El proper divendres 15 de juliol celebrarem l’anual ASSEMBLEA GENERAL ORDINARIA, que cada any és un dels moments més importants pel bon funcionament del Club, ja que en ell es debaten tots els punts fonamentals i que ens han de guiar en el dia a dia de la nostra Escola. A l’igual que fa un any serà a la nostra seu dels Camps de La Puríssima on tindrà lloc, sent a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20:00 en segona. Vos esperem a tots els que formem part del CLUB DEPORTIVO ESPORT BASE ONTINYENT.

M.A.Molina :  President Club Deportivo Sport Base Ontinyent: Aristóteles decía que la felicidad es el objetivo y el fin de la existencia humana. Yo quiero una escuela llena de jugadores felices, a la que los niños quieran ir. Una escuela que los respete y los escuche, que los tenga en cuenta, porque hoy en día nadie piensa en los niños. El niño no paga, no vota y, en consecuencia, mucha veces no se le escucha lo suficiente, pero ellos son y seguirán siendo la parte fundamental de este proyecto. Escucharles, preguntarles, en definitiva, darles voz y que expresen abiertamente cómo debería ser esta escuela  en la que pasan cada semana muchas horas debe ser  el objetivo del CD Ontinyent. Escuchadles a ellos, dejadles que alcen la voz, que disfruten y que jueguen,dejadles ser niños. Son bajitos, son muy jóvenes, pero no por ello no son personas de pleno derecho, aunque a veces se nos olvide. Ellos son el futuro y son nuestra razón de ser. Juntos podemos cambiar las cosas pero sin ellos jamas seremos nada.   Junts som imparables !! Endavant CD Ontinyent EB   Aristòtil deia que la felicitat és l'objectiu i la fi de l'existència humana. Jo vull una Escola plena de jugadors feliços, a la que els xiquetss vullguen anar. Una Escola que els respete i els escolte, que els tinga en compte, perquè hui dia ningú pensa en els xiquets. El xiquet no paga, no vota i, en conseqüència, moltes vegades no se l'escolta prou, però ells són i continuaran sent la part fonamental d'aquest projecte. Escoltar-los, preguntar-los, en definitiva, donar-los veu i que expressen obertament com hauria de ser aquesta Escola on passen cada setmana moltes hores, ha de ser l'objectiu del CD Ontinyent. Escolteu-los a ells, deixeu-los que alcen la veu, que gaudeiquen i que juguen, deixeu-los ser xiquets. Són baixets, són molt joves, però no per això no són persones de ple dret, encara que de vegades se'ns oblide. Ells són el futur i són la nostra raó de ser. Junts podem canviar les coses però sense ells no serem mai res. Junts som imparables !! Endavant CD Ontinyent EB

Degut a la pluja caiguda i la que s'espera durant esta mateixa vesprada, ens veiem obligats a ajornar els entrenaments de hui, tant a La Puríssima com al Poliesportiu Municipal.

Ja tenim data perquè la COPA  UEFA  EUROPA LEAGUE que va guanyar el Villarreal CF el passat 26 de maig a Gdansk visite Ontinyent. Serà el proper dimarts 29 de març quan LA PURÍSSIMA obriga les portes no sols a tot el poble, sinó a tota la Vall d’Albaida i altres comarques veïnes perquè puguen apropar-se a fer-se una foto amb el primer trofeu europeu que va aconseguir el Club groguet, amb qui estem conveniats. Un trofeu que li se va guanyar al Manchester United, estarà esposat als camps de La Puríssima des de les 17:00 fins les 20:00 per immortalitzar un record per a tota la vida.

Des del CLUB DEPORTIVO SPORT BASE volem que es complisquen els millors desitjos per a tots vosaltres !    

Com tots els anys el Club juga al primer Sorteig Especial de l'any: el del Niño, on com sempre participem en dos números, que per a este 2022 són el: 38030 i el 48862. Cal recordar que és a l'Administració de loteries nº1 d'Ontinyent, a l'Avinguda Almaig nº 27 on es podem arreplegar els dècims, a l'igual que els del sorteig de Nadal d'este proper 2021 que encara no s'hagen retirat. La major de les sorts per a tots !!!