<%=Club.Nombre %>

Comunicados Oficiales

Atenent la novetat fiscal que s'ha aprovat per a la propera Renda 2023, on s'inclouen bonificacions per cuotes federatives o per pertànyer a Clubs esportius, com és el nostre cas, informem que totes aquelles families que vullguen beneficiar-se, hauran de passar per les oficines als Camps de La Puríssima per tal de recollir-les.

Des de la nostra Escola, tota la mostra de condol a les famílies afectades per l’incendi d’ahir dijous a València. Volem traslladar des del Club Deportivo Esport Base Ontinyent el sentiment per la pèrdua dels essers que s’han produït .

La Federación de Fútbol de la Comunidad Valenciana, ha convocado ayudas económicas para todos los jugadores menores de edad con licencia federativa en vigor que tengan a uno de sus padres o tutores en situación legal de desempleo. La FFCV desea colaborar con esas familias en los gastos ocasionados por la afiliación federativa para la participación en competiciones oficiales federadas de fútbol. Adjuntamos las bases de las ayudas convocadas para que todos los interesados puedan remitirnos antes del 8 de febrero la documentación necesaria al siguiente correo de secretaria:   secretaria@febontinyent.es Consulta las bases que adjuntamos y comprueba si puedes acceder a esta ayuda

Iniciem un any nou, i amb este número participa la nostra Escola al tradicional sorteig de la Loteria del Niño d'este proper 6 de gener. Que ens acompanye la Sort!!!

Des del Club, estem preparant una rebuda com es mereix el Pare Noël. Ens acompanyeu?    

Ja està disponible la tradicional loteria de Nadal per a este 2023 Que la sort t'acompanye!