<%=Club.Nombre %>

Noticias

Amb la Joieria Revert una setmana més trobem l’equip ideal tant de futbol-11 com el del futbol base de la nostra Escola. Estos són els jugadors/es: Al futbol-11 tenim a: PORTERIA Pedro Fernandes  (Cadet B) DEFENSA Jorge Calabuig  (Juvenil A) Paula Tafalla   (Cadet Femení) Mario Sanchis  (Cadet A) Marino Beneito  (Juvenil B) MIG DEL CAMP Mario Azorin  (Cadet C) Javi Frances  (Deportivo ) Jordi Gonzalez  (Infantil C) DAVANTERA Aaron Gonzalez  (Infantil D) Laura Perigüell  (Amateur Femení) Vicent  Francés   (Infantil A) I dels equips de futbol-8 trobem a: PORTERIA Aritz Belda  (Benjamí C)    DEFENSA Sergio Pastor  (Aleví C) Gemma Pastor  (Aleví Femení) Carlos Donat (Prebenjamí B)   MIG DEL CAMP Yeray Sanchez  (Benjamí  A)  Borja Soler  (Aleví A) Adrià Cambra  (Aleví A) Daniel Molina  (Benjamí D) DAVANTERA Cesc Ferrero  (Prebenjamí A) Dario Tortosa  (Aleví C) Hugo Revert  (Aleví B)

Esta temporada 2022/2023 està sent la de la reivindicació dels nostres equips de futbol-11, que amb constància i treball estan plasmant als partits de lliga tot el que durant les setmanes es prepara en el dia a dia als entrenaments. De sempre la nostra Escola ha estat puntera en el futbol base, aconseguint cada temporada diferents títols de campió en les diferents categories de formació. Esta situació, amb l’equip tècnic encapçalat per Àngel Guarner com a Director Tècnic de l’Escola, l’hem aconseguit transmetre també als equips de futbol-11, que en este curs futbolístic estan obtenint resultats molt positius, tant en els equips masculins com femenins. Ni que dir que l’arribada de Pascual Donat a la Direcció Esportiva del Club ha estat clau per inculcar als entrenadors i jugadors la intensitat als entrenaments necessaris per poder créixer esportivament, i amb un terç de la temporada presentem fins a onze equips que lluiten pel més alt de les seues respectives classificacions.

Bones noticies les que ens deixa el cap de setmana, amb triomfs pels nostres de vital importància com l’aconseguit per l’equip Juvenil A, que gràcies a un gol de Mel a l’última jugada del partidàs que vam viure dissabte a La Puríssima, guanyaven un duel que els deixa al liderat del grup. Els que també es mantenen als llocs de privilegi són els Infantils A i C, mentre que l’equip D va plantar cara a un conjunt que conta els seus partits per victòries. I no podem oblidar-nos d’unes victòries abultades i que dóna molta moral tant a l’Amateur Femení com al Cadet C, i a un Juvenil Femení que es refà de l’entropessada de la setmana passada.

Esta mateixa vesprada encetem un nou cap de setmana, on anem a viure enfrontaments molt atractius entre equips que estan jugant-se el liderat de la classificació, compeer exemple el que hui juga el líder Aleví C, on els d’Omar&Edu visiten al tercer de la taula classificatòria. Però com de costum, sempre destaquem un encontre, que en esta ocasió és el que ha d’enfrontar a La Puríssima dos conjunts que ho han guanyat tot, i un d’ells és el nostre Prebenjamí B de Tono Valls. Per altra banda trobem encontres entre líder i cuer, com el que han de jugar l’Aleví B o el Benjamí C.

Una setmana més aplega l’equip ideal  que ens porta  la Joieria Revert, tant de futbol-11 com els que conformen el futbol base de la nostra Escola, i que esta setmana estan formats per estos jugadors/es: El futbol-11 està format per: PORTERIA Rodrigo Locay  (Infantil B)   DEFENSA Marino Beneito  (Juvenil B) Carlos Fuster  (Cadet C) Abdon Arandiga  (Deportivo ) MIG DEL CAMP Nelson Damian Sarria  (Infantil C) Martina Martí  (Cadet Femení) Enrique Martínez  (Infantil A) DAVANTERA Maia Silvestre  (Infantil Femení) Pau  Pérez   (Infantil D) Júlia Gimenez  (Amateur Femení) Pedro Sempere  (Juvenil A) Per altra banda, el combinat ideal dels equips de futbol-8 el formen: PORTERIA Joan Morant    (Aleví B) DEFENSA Alvaro Beneyto (Prebenjamí B)   MIG DEL CAMP Lucas Penades  (Prebenjamí A) Borja Soler  (Aleví A) Eneko Aguilar  (Aleví C) Pablo Canales  (Benjamí B) DAVANTERA Sergi Pons  (Benjamí  A) Martina Sanz  (Aleví Femení) Pau Santaines  (Aleví B) Yago Saurina  (Benjamí C) Nicolas Bonilla  (Aleví D)

Hem de donar la benvinguda a un nou jugador que ha apostat per la nostra Escola pel seu creixement tant esportiu com social. Es tracta d’Aaron Gonzalez Ferri (02/04/2009), natural de L’Olleria i que ja ha debutat este passat cap de setmana. Aaron va marcar un gol en l’empat a 2 de l’Infantil B, on va ser el punt de mira d’una Direcció Esportiva que ha dipositat moltes expectatives en este migcampista provinent de L’Olleria CF, i que assegura que la seua incorporació ha estat motivada “per la projecció del Club i per la relació que tinc amb alguns companys d’equip”.