<%=Club.Nombre %>

Noticias

Ja hem encetat una nova jornada de lliga després que des del dimecres alguns dels nostres han jugat partits de lliga, bé pendents com corresponents a esta mateixa jornada, com per exemple el triomf del Juvenil Masculí en Real de Gandia per 0-1, (el dia que complia anys el seu entrenador Juanajo Chafer). I jugat ahir dijous el Prebenjamí A guanyava 3-2 el Ciudad de Alcoy mentre que l’Aleví D no podia amb el mateix rival en caure 4-6. Per a este cap de setmana podem vorer a La Puríssima el líder de la Primera FFCV, qui pot perdre el seu primer partit de la lliga en la seua visita al Deportivo Ontinyent. Els encontres com a locals començaran este mateix divendres amb el partit del Prebenjamí B, sent l’Amateur Femení qui tanque els partís com a locals. Pel que fa als desplaçaments dels nostres conjunts, estos començaran també esta vesprada amb els partits dels equips Aleví C i E. Però el plat fort el disputarà l’Aleví Femení en Denia, sense oblidar-nos del doble derbi ontinyentí a disputar a El Clariano diumenge: primer serà el Cadet B i tot seguit el Juvenil Masculí.

De nou i de la mà de la Joieria Revert coneguem els integrants dels equips ideals de la passada jornada, formats esta vegada pels següents jugadors: FUTBOL  BASE PORTERIA Leo Ferrero  (Prebenjamí A) DEFENSES Amir El Angoudi  (Prebenjamí A) Nicolas Bonilla  (Aleví C) Alejandro Sanchis (Aleví E) MIGCAMPISTES Leo Saez  (Prebenjamí C) Ishak Quardani  (Aleví E) Hugo Sanchis  (Prebenjamí B) ATACANTS Lucas Penades  (Benjamí B) Carla Morant  (Aleví Femení) Alex Rubio  (Prebenjamí B) Erik Terol (Aleví D) FUTBOL -  11 PORTERIA Jorge L. Leon  (Juvenil Masculí) DEFENSA Oscar Beneyto  (Infantil A)   Sara Soriano  (Amateur Femení) MIG DEL CAMP Pablo Soriano  (Cadet A) Jonathan Moreno  (Infantil  B) BANDES Andreu Gandia  (Infantil A)   Marina Garcia  (Infantil Femení) ATACANTS Laia Gironés  (Juvenil Femeni) Javier Arocas  (Infantil A)   Artur Donat  (Cadet C) Pau Garcia  (Infantil C)

Recuperem els resultats que ens ha deixat el passat cap de setmana, on alguns dels nostres equips hagueren d’ajornar els seus enfrontaments per a esta mateixa setmana, cas del Juvenil Femení (jugarà dema dimarts en Alzira) i del Benjamí C (jugarà dimecres a La Purissíma vs Canals Promeses). Una jornada que els equips Amateur Femení i Infantil A la completaren gaudint de futbol en directe d’equips de superior categoria. Així mentre que les xiques de Pepe Pla estigueren a Mestalla al partit de la Lliga Femenina entre Valencia i Llevant (1-1), els joves jugadors i famílies del conjunt entrenat per Jorge Cambra (amb el bon quefer de Pascual Donat que tornava a ‘sa casa’) presenciaren en directe el partit de Tercera RFEF entre el Villarreal i l’Ontinyent 1931 CF (2-1). I dels resultats de la jornada trobem un únic empat, el del Deportivo Ontinyent a La Puríssima, mentre que este cap de setmana les derrotes han superat els triomfs dels nostres equips, sent la de l’Amateur Femení un tant peculiar. Les victòries més sofrides foren les de l'Infantil A i la d'un Juvenil Masculí que dóna un pas de gegant a la classificació; i sense oblidar el +3 del Prebenjamí A.

Tot preparat per a que esta mateixa vesprada comence una nova jornada de lliga, amb el partit que hui es disputarà als Camps de La Puríssima entre el nostres primer equip i un Contestano amb ex del nostre Club. També tenim encontres molt il·lusionants pels nostres equips, destacant l’experiència que viuran els jugadors de l’Infantil A diumenge, ja que viatgen a Villarreal per enfrontar-se al conjunt groguet i posteriorment gaudir del partit de Tercera RFEF entre el filial groguet i l’Ontinyent 1931 CF. Cas semblant a la intensa jornada també dominical de l'Amateur Femení, que després de visitar el seu rival, es quedaran al cap i cassal per gaudir del derb valencià de la Lliga F entre el conjunt del Mestalla i el Llevant. Sort a tots els nostres equips!  

Torna la lliga després l’aturada per la Setmana Santa i recuperem els equips ideals de la Joieria Revert, formats en esta ocasió pels següents jugadors: FUTBOL  BASE PORTERIA Adam Bouazzati  (Aleví E) DEFENSES Pau Alcaraz  (Prebenjamí B) Ana Gisbert  (Aleví Femení) Mauro Gonzalez  (Benjamí B) Tono San Anselmo  (Benjamí A) MIGCAMPISTES Alvaro Beneyto  (Prebenjamí A) Hugo Garcia  (Aleví D) ATACANTS Aitor Calabuig  (Prebenjamí A) Nico Chafer (Aleví A) Iker Martínez   (Aleví C) Josele Sarrió  (Aleví B) FUTBOL -  11 PORTERIA Alodia Martínez  (Infantil Femení) DEFENSA Marc Bas  (Infantil A)   Mireia Egea  (Amateur Femení) MIG DEL CAMP Irene Cambra  (Juvenil Femeni) Tono Penades  (Infantil  B) ATACANTS Hector Ferriz  (Cadet B) Francesc Serrano ‘Mendi’  (Deportivo Ontinyent) Ivan Garcia (Cadet A) Javier Arocas  (Infantil A)   Moha Mrabou  (Infantil C) Artur Donat  (Cadet C)

Ahir tornava a les instal·lacions del CD El Planter el nostre Prebenjamí B, que després de classificar-se divendres com a primers de grup, havia d’afrontar la fase definitiva del Trofeu Campions d’Hivern, destinat als conjunts que havien estat campions dels seus respectius grups en finalitzar la primera volta del campionat lliguer. Els de Paco Balaguer completaren en la primera jornada una matinal immaculada, guanyant els seus tres partits. El mateix entrenador ens assegura que “els xiquets estan molt units i tenen bon nivell. A més aprenen rapit i sobre tot els agrada molt el futbol; però per a mi el més important és que s’ho passen  molt be”. En la jornada de dilluns, dins d’un grup de tres equips, on sols el primer accedia a les semifinals, van començar guanyant el seu partit 1-0 al FBCD Catarroja, empatant posteriorment a zero amb qui seria el primer classificat: CF Llutxent. No obstant això, el bo de Balaguer s’ha mostrat content perquè “ha estat una experiència molt bona jugar  en equips d’altres lligues i vorer que competeixen sempre, sense importar qui siga el rival ni el resultat”. Ara a este equip, que encapçala el seu grup de lliga sense haver perdut cap partit, i que ha de tornar a Puçol per les semifinals de la Copa Federació, continuarà creixent de segur setmana darrere de setmana, ja que tenen tot un mestre com a entrenador.