<%=Club.Nombre %>

El Prebenjamí B acaba imbatut al Trofeu Campions d'Hivern


Ahir tornava a les instal·lacions del CD El Planter el nostre Prebenjamí B, que després de classificar-se divendres com a primers de grup, havia d’afrontar la fase definitiva del Trofeu Campions d’Hivern, destinat als conjunts que havien estat campions dels seus respectius grups en finalitzar la primera volta del campionat lliguer.

Els de Paco Balaguer completaren en la primera jornada una matinal immaculada, guanyant els seus tres partits. El mateix entrenador ens assegura que “els xiquets estan molt units i tenen bon nivell. A més aprenen rapit i sobre tot els agrada molt el futbol; però per a mi el més important és que s’ho passen  molt be”.

En la jornada de dilluns, dins d’un grup de tres equips, on sols el primer accedia a les semifinals, van començar guanyant el seu partit 1-0 al FBCD Catarroja, empatant posteriorment a zero amb qui seria el primer classificat: CF Llutxent. No obstant això, el bo de Balaguer s’ha mostrat content perquè “ha estat una experiència molt bona jugar  en equips d’altres lligues i vorer que competeixen sempre, sense importar qui siga el rival ni el resultat”.

Ara a este equip, que encapçala el seu grup de lliga sense haver perdut cap partit, i que ha de tornar a Puçol per les semifinals de la Copa Federació, continuarà creixent de segur setmana darrere de setmana, ja que tenen tot un mestre com a entrenador.


Comparte en:

  • X (Twitter)