<%=Club.Nombre %>

Andoni Estornell: primer reforç pel Deportivo Ontinyent 23/24


Andoni Estornell Luna (13/08/1996) ha estat la primera incorporació del Deportivo Ontinyent de cara a la propera temporada 23/24; una vegada ja havíem anunciat la setmana passada que Angel Guarner continuarà al capdavant de l’equip, que després de la remodelació del futbol valencià, competirà a la 1a FFCV.

Este jugador de tall defensiu (tant de bo pot jugar coma  central o al mig del camp) es natural de La Llosa, equip de procedència d’Andoni, d’on ja va eixir per formar-se al Plus Xàtiva en futbol-8. Els primers anys al futbol-11 van ser defensant la samarreta del Xàtiva, per a jugar al Juvenil de Nacional de l’Olímpic, abans de recalar al Divisió d’Honor del Torre Levante.

Els primers anys com amateur els va viure al CD Llosa, enrolant-se posteriorment a la UE L’Alcúdia, abans de tornar de nou al seu poble, on ha estat competint les darreres temporades (es va enfrontar al nostre Deportivo Ontinyent la 21/22) com a capità d’un equip que ha lluitat pels llocs capdavanters.

La garra i intensitat han estat els meus punts forts en la meua trajectòria futbolística”, reconeix el primer fixatge de la temporada, qui assegura que “la confiança que m’han mostrat des del primer moment tant Pascual Donat com Angel Guarner ha estat decisiu per decantar-me pel projecte del Deportivo Ontinyent”. Esta és la primera pedra d’un equip que sembla va ser quasi nou en quant a efectius, a l’espera de confirmar les primeres renovacions del passat curs.


Comparte en:

  • X (Twitter)