<%=Club.Nombre %>

Hui s'estrena el Deportivo i el seu nou killer: Fran Benito


Presentem al nou jugador del Deportivo Ontinyent que serà un dels referents a l’atac del nou conjunt d’Angel Guarner: Fran. I ho fem el dia en que el podrem vorer en acció, ja que esta mateixa vesprada el nostre equip juga el seu primer amistós d’esta pretemporada. Serà a partir de les 20:00 a La Puríssima front el Yeclano 'B', de la Preferent murciana, amb entrada gratuïta.

Natural de la població manxega de Caudete, Francisco Benito Tomas (24/02/2001) és un “jugador rápido, eficaz con el control del balón y con fuerza” segons ens comenta ell mateix, y que s’ha decantat pel nostre il·lusionant projecte “para mejorar como jugador, ya que me pareció una buena idea cuando me lo propusieron”.

Format a les categories inferiors de l’equip del seu poble, Fran ha aplegat a entrenar amb la selecció provincial d’Albacete així com a l’autonòmica de Castella la Manxa. Aterra a La Puríssima provinent del seu Caudetano, havent jugat també al Yeclano B (rival de hui) i havent aplegat a provar amb l’Albacete Balompié.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)