<%=Club.Nombre %>

Cristian Ferrandiz desgrana el secret del líder Deportivo Ontinyent


Aprofitant el primer cap de setmana de descans lliguer, i on el Deportivo Ontinyent s’estrenarà a la “Nostra Copa”, hem polsat les sensacions de l’entrenador del nostre primer equip, Cristian Ferrandiz perquè faça una valoració d’este inici immaculat que ans ha portat a liderar en solitari el Grup-6 de la Primera Regional.

Cristian, tres partits de lliga i nou punts. Ho pensaves quan estava acabant-se la pretemporada?

Doncs no. La veritat és que la intenció era ixa, però vista la pretemporada, l’equip estava intranquil. Ara els jugadors estan donant el “callo” i competint, cosa que en pretemporada no passava.

Primer partit i dos gols, aplega el segon encontre i se’n marquen tres, i al tercer enfrontament n’aconseguim quatre...

Home, jo soc un entrenador que hem caracteritze per buscar sempre l’atac i busque crear ocasions. Des del primer dia ho vaig comentar als jugadors, i ara que defensivament ens trobem millor, unit a que l’equip té gol, fa que creem eixes ocasions que després falta materialitzar, com en estos primers partits.

Tres encontres i en ells has utilitzat el mateix 11 titular. Quina lectura fas d’esta circumstància?

Simplement és perquè la pretemporada va ser un poc de molt de moviments i molts de canvis. Va arribar el primer partit i és va competir bé en un equip on, també els que han participat ho han donat tot, i açò són decisions on jo aposte per una estructura base i poc a poc voràs com va entrant gent que anirà guanyant-seu, ja que tots competeixen per guanyar-se un lloc dins l’equip. Això és lo bo de tindre un grup de 18/19 jugadors que competeixen tots, el que ens farà anar a més, ja que tots ells entraran en els meus plans.

Durant la pretemporada han hagut uns quants jugadors a prova i precisament la setmana passada s’incorporava Jordi Gonzalez a l’equip. Esperem l’arribada d’algun reforç més?

En principi no, però si ixques alguna opció del que estàvem buscant, amb gent de categoria superior o més bona del que tenim, ho voriem. De moment estan complint tots, però no tanquem les portes a res.

I ja per últim, que va a significar pel Deportivo Ontinyent la Copa?

És un trofeu nou que ens fa il·lusió a tots l’anar passant rondes i a vorer a qui ens podem enfrontar, ja que és una cosa diferent i bonica.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)