<%=Club.Nombre %>

Els nostres representants al COTIF 22, classificats per la 2a fase


El torneig de futbol base estival per excel·lència: el COTIF, aplega a la fase de les eliminatòries amb una àmplia representació de jugadors de la nostra Escola, si bé l’únic equip inscrit amb el nostre nom: Club Deportivo Esport Base Ontinyent ha estat el Prebenjamí A de Nacho Martínez i Sergio Tamarit .

Els nostres prebenjamins de segon any (la propera 22/23 competiran amb el Benjamí B), aconseguiren la classificació en guanyar anit el seu últim partit per 6-3, fent-se amb el segon lloc del grup B, i que suposa enfrontar-se al 3r del grup A per un lloc a les semifinals. Els de Nacho juguen divendres a les 20h davant l’equip Massia Promises de Massanassa.

Els que també s’han classificat per les eliminatòries de vuitens són la resta de combinats amb representació ontinyentina, com per exemple el Benjamí de la Selecció Ribera-Costera. Hui mateix se les voran amb Academy Visión Foot-Ben (2n del seu grup) a partir de les 20h.

També disputaran la ronda de 1/8 els nostres jugadors enrolats a la Selecció Promesas ND benjamí. Estos van a jugar contra l’únic conjunt que ha guanyat els seus 5 partits de la fase de grups: CF E1 Valencia Paiporta, però ho faran competint com s’han acostumat a fer-ho a la nostra Escola.

En categoria Aleví, els nostres representants a la Selecció Ribera-Costera hagueren d’esperar a última hora per saber si accedien als vuitens de final, i així va ser com diuen a l’entrevista post-partit d’ahir. Esta vesprada/nit se les voran amb el Villarreal, (líder del seu grup) en un duel que es jugarà a les 22h.

I els altres representants de la nostra Escola que també competiran a l’eliminatòria de 1/8 de final són els integrants a la Selecció Promesas ND aleví que, després del seu tercer lloc jugaran davant el Sevilla per un lloc als quarts. Un enfrontament per a este dijous a partir de les 21h.


Comparte en:

  • X (Twitter)