<%=Club.Nombre %>

De la Puríssima a la Selecció Espanyola i Valenciana


Que la nostra Escola continua estan en boca de tots ho demostra el fet que jugadors criats a La Puríssima estan fent-se un nom al món del futbol, no sols autonòmic, sinó que fins i tot nacional.

I és que el jugador d’El Palomar Jaume Dura i Soler (germà del jugador de l’Aleví B Hugo) ha debutat esta setmana passada amb la Selecció Espanyola Sub-15 en un torneig internacional disputat a Benidorm i La Nucia. Jaume es va estrenar al segon dels partits de la Football Federations Cup divendres 9, on el combinat espanyol (que havia caigut dies abans davant Arabia Saudí per 0-1) perdia per 0-1, jugant de titular al combinat dirigit per José Lana.

El jove valldalbaidí ens confessava que “és un orgull molt gran el poder vestir la camiseta i representar en el camp al meu país”.

Per a Jaume ha estat tota una sorpresa el poder estar amb la Selecció Sub-15, ja que “no ho havia imaginat, però el treball diari al meu club, la dedicació i la il·lusió, han fet que haja sigut possible”.

Ara continuarà amb el dia a dia entrenant amb el seu València CF, on recordem va aplegar fa cinc temporades, una vegada havia completat la seua etapa com a jugador Benjamí a la nostra Escola.

Altra de les bones noticies a la nostra Escola després que Laia Pastor participés al Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques a Alcàzar de San Juan, on han aconseguit el bitllet per la Fase Final, amb la participació de l’ontinyentina jugadora del Llevant UE als dos partits, sent titular al que va significar el triomf vital del combinat valencià.


Comparte en:

  • X (Twitter)