<%=Club.Nombre %>

Estos són els resultats del cap de setmana


Recuperem els resultats que ens ha deixat el passat cap de setmana, on alguns dels nostres equips hagueren d’ajornar els seus enfrontaments per a esta mateixa setmana, cas del Juvenil Femení (jugarà dema dimarts en Alzira) i del Benjamí C (jugarà dimecres a La Purissíma vs Canals Promeses).

Una jornada que els equips Amateur Femení i Infantil A la completaren gaudint de futbol en directe d’equips de superior categoria. Així mentre que les xiques de Pepe Pla estigueren a Mestalla al partit de la Lliga Femenina entre Valencia i Llevant (1-1), els joves jugadors i famílies del conjunt entrenat per Jorge Cambra (amb el bon quefer de Pascual Donat que tornava a ‘sa casa’) presenciaren en directe el partit de Tercera RFEF entre el Villarreal i l’Ontinyent 1931 CF (2-1).

I dels resultats de la jornada trobem un únic empat, el del Deportivo Ontinyent a La Puríssima, mentre que este cap de setmana les derrotes han superat els triomfs dels nostres equips, sent la de l’Amateur Femení un tant peculiar. Les victòries més sofrides foren les de l'Infantil A i la d'un Juvenil Masculí que dóna un pas de gegant a la classificació; i sense oblidar el +3 del Prebenjamí A.


Comparte en:

  • X (Twitter)