<%=Club.Nombre %>

Torna la lliga i també el TCH pel Prebenjamí B


Torna la competició lliguera després de la Pasqüa i ho ha fet amb un encontre que il·lusiona a la nostra Escola, després que el Cadet B guanyés dimecres al feu del PD Ayorense per 1-2, amb doblet d’Hèctor que suposa el segon triomf consecutiu pels de Nacor per continuar lluitant en la categoria de Primera.

Però este mateix matí el nostre Prebenjamí B es desplaçarà dins les instal·lacions del CD El Planter a Puçol per competir al Trofeu Campions d’Hivern, on els de Paco Balaguer lluitaran per un dels dos primers llocs del grup. Cas de no abastar eixes places, disputaran una eliminatòria d’on el guanyador obtindrà el bitllet per la ronda final de dilluns 8 d’abril.

I també hui juga el Deportivo Ontinyent el seu partit de lliga. Ho farà al feu d’un dels equips de la zona alta de la classificació amb la intenció de continuar sumant a domicili com estan fent-ho les últimes jornades els de Guarner. També jugarà hui l’Aleví E el seu partit de lliga.

Pel que respecta als encontres a disputar a La Puríssima, trobem un doble duel comarcal davant el CD Albaidense, esta vesprada mateix serà el primer d’ells. I com a novetat esta temporada tenim que l’Amateur Femení jugarà el seu partit dissabte, rebent les de Pepe Pla al Tavernes Blanques.

Sort a tots els nostres equips en els seus compromisos!


Comparte en:

  • X (Twitter)