<%=Club.Nombre %>

Menut cap de setmana ens espera de fortes emocions


Ja hem encetat una nova jornada de lliga després que des del dimecres alguns dels nostres han jugat partits de lliga, bé pendents com corresponents a esta mateixa jornada, com per exemple el triomf del Juvenil Masculí en Real de Gandia per 0-1, (el dia que complia anys el seu entrenador Juanajo Chafer). I jugat ahir dijous el Prebenjamí A guanyava 3-2 el Ciudad de Alcoy mentre que l’Aleví D no podia amb el mateix rival en caure 4-6.

Per a este cap de setmana podem vorer a La Puríssima el líder de la Primera FFCV, qui pot perdre el seu primer partit de la lliga en la seua visita al Deportivo Ontinyent. Els encontres com a locals començaran este mateix divendres amb el partit del Prebenjamí B, sent l’Amateur Femení qui tanque els partís com a locals.

Pel que fa als desplaçaments dels nostres conjunts, estos començaran també esta vesprada amb els partits dels equips Aleví C i E. Però el plat fort el disputarà l’Aleví Femení en Denia, sense oblidar-nos del doble derbi ontinyentí a disputar a El Clariano diumenge: primer serà el Cadet B i tot seguit el Juvenil Masculí.


Comparte en:

  • X (Twitter)