<%=Club.Nombre %>

Arnau, Adrià i Borja tenen hui una cita amb el Villarreal CF


Hui és un dia important per a la nostra Escola, ja que tres jugadors de l'Aleví A han estat convocats per a un dels entrenaments de seguiment de jugadors que fa el Villarreal CF amb les escoles que estan conveniades amb el Club groguet, i on la nostra és un exemple.

Concretament són Arnau Sánchez, Adrià Cambra i Borja Soler els que han estat citats a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, on els deixebles de Capone participaran en l’esmentada citació.
Davant esta oportunitat, Arnau ens confesa estar “orgullós de saber que sempre n’hi han oportunitats que has de saber aprofitar, i esta és una d’elles”. Per la seua part Adrià, qui ja ha estat en altres ocasions a les instal·lacions vila-realenques assegura que “l’experiència és mol enriquidora, i més encara si vas amb companys teus”.  Per últim Borja, qui està complint la seua primera temporada amb nosaltres, s’ha mostrat “molt content per estar esta vesprada en esta citació. Adrià, que ja ha estat allí altres vegades m’ha dit que no em pose nerviós ja que és una oportunitat que no tenen tots”.
 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)