<%=Club.Nombre %>

L'Amateur Femeí ja coneix el calendari de lliga per la apasionant 23/24


Definit i confirmat el grup-2 de la Primera Regional Valenta, on esta propera 2023/2024 competirà el nostre Amateur Femení buscant augmentar el seu nivell respecte a cursos anteriors. I és que el conjunt de Pepe Pla s’ha reforçat considerablement, buscant evitar els problemes de la temporada passada, on salvaren la categoria curts d’efectius, i gràcies a les jugadores de la pedrera ontinyentina que completaren l’11 en diversos partits, donades les moltes lesions que l’equip va patir.

Serà un grup molt diferent al de la 22/23, ja que seran just la meitat de conjunts els que tornen a vore’s les cares. 14 equips que lluitaran per una única plaça d’ascens, a la que no podran optar equips filials i on dels nous rivals trobem al Marítim A (ha baixat d’Autonòmica), Camporrobles (estava al grup-1) i fins 5 ascensos: Fonteta, Benifaió, Cuenca-Mestallistes, Tabernes Blanques i Amazonas Cóndor, l’únic campió de la lliga passada (just per davant del desfet CD Albaidense).

L’entrenador ontinyentí Pepe Pla s’ha mostrat “il·lusionat per la composició del grup, amb nous rivals i algun vell conegut com per exemple el Camporrobles. Es cert que trobem ‘cocos’ com el València que va guanyar la lliga la temporada passada o Manises i Miramar, sense oblidar-nos d’un Marítim amb qui hem jugat en pretemporada, però que ve d’una categoria superior”.

La lliga 23/24 s’iniciarà a La Puríssima en el derbi de les Comarques Centrals davant el Ciutat de Xàtiva (amb qui van jugar diumenge passat), una circumstància que valora com a “possitiva, ja que sempre vols començar amb un +3, i que millor que fer-ho davant la nostra afició a l’igual que en l’última jornada de lliga. Pensa que per a nosaltres el suport del jugador numero 12 és fonamental i esperem que enguany ens recolzen en cada partit que juguem a La Puríssima”.

Pla ja conta els dies que resten per l’inici lliguer, afirmant que “a Ontinyent volem donar un pas endavant, i les jugadores i cos tècnic estem convençuts que enguany podem oferir moltes alegries a l’afició. Estem il·lusionats i impacients perque aplegue l’1 d’octubre” ha assenyalat un motivat Pepe que vol “mantenir els peus al terra en tot moment”.


Comparte en:

  • X (Twitter)