<%=Club.Nombre %>

Pablo Belda i Àlex Rodríguez també debuten al Deportivo Ontinyent


Dos nous jugadors van debutar en partit oficial este passat dissabte amb el Deportivo Ontinyent: el canterà Pablo Belda i l’autor del primer gol a la Preferent del nostre 1r equip: Alex Rodríguez.

Pablo Belda Calabuig (05/01/2003) és un ontinyentí que podem considerar el màxim exponent de la nostra Escola: formar jugadors i que apleguen al 1r equip. “Per a mi és un orgull l’haver aplegat al primer equip, ja que des que vaig començar al Prebenjamí amb Pepe Garcia, es vorer fet realitat un somni, a més debutant a una categoria com la Preferent”, indica el jugador de tall ofensiu que, si ja havia marcat en pretemporada, s’estrenava oficialment davant La Font d’en Carròs després de tota una vida a la nostra Escola. Recordem que Pablo ja va tindre minuts la temporada passada amb el primer equip.

També tenia els seus primers minuts amb el conjunt de Cristian Ferrandiz altre dels jugadors que havia estat fent la pretemporada, i que dies abans de l’estrena va signar amb el Deportivo Ontinyent: Àlex Rodríguez Campos (29/02/2000). El d’Alcoi no va tindre millor estrena, ja que va ser l’autor del primer gol a la Preferent, motiu pel que s’ha mostrat “molt content. Em vair formar a l’Alcoyano, aplegant a estar convocat en 2a B sent juvenil,  però vaig debutar com amateur a l’Alfaro riojà de Tercera Divisió abans de recalar al Canals de Preferent per qüestions laborals”. La temporada passada Àlex la va concloure amb la visita del Ciudad de Alcoy a La Puríssima, estan sense equip al moment d’encetar la passada pretemporada el nostre amateur.

Amb estos dos jugadors la plantilla de Cristian Ferrandiz augmenta als 21 efectius, lluint els dorsals 17 Àlex i Pablo el 21.


Comparte en: