<%=Club.Nombre %>

Arranca el 2022 amb molta il·lusió pels nostres equips


Encetem el 2022 amb una jornada on, de no ser pels ajornaments de l’Amateur Femení i pel Benjamí B, hagués tingut a tots els nostres equips en competició, fet que no s’havia donat des de ja fa moltes setmanes d’esta temporada 21/22, en part perquè l’Aleví B portava des del 20 de novembre sense competir oficialment.

Precisament serà l’equip d’Israel Payà qui  jugue un dels partits més destacats d’este cap de setmana, ja que el nostres Aleví de 1r any (qui ha guanyat tots els seus partís disputats) visita el camp del líder, en el que serà un enfrontament entre 1r i 2n; una circumstància que també repetirà l’Aleví D de Francesc Serrano, amb ple de triomfs fins ara.

També visiten els líders del seu grup el Cadet Femení i el Benjamí C, mentre que altre líder visita La Puríssima per jugar davant el nostre Infantil A. A més trobem dos duels contra equips que ocupen el segon lloc a la classificació: l’Infantil D i l’Aleví A, si bé els de ‘Garrote’ juguen a casa d’un Llevant que ha guanyat tots els partits que ha disputat. Però a La Puríssima podrem gaudir d’altre dels nostres equips que ha guanyat tots els seus enfrontaments: el Prebenjamí A, que jugarà dissabte matí. I no podem oblidar-nos de l’últim encontre que jugarà un dels nostres, i on el Deportivo Ontinyent pot ficar-se líder si guanya a casa d’un rival directe, i que el persegueix a tant sols un punt a la classificació.


Comparte en: