<%=Club.Nombre %>

Jornada d'Escoles conveniades amb el Vila-real


En un acte celebrat a les instal·lacions del Vila-real CF amb les Escoles conveniades , la nostra va estar representada per l’adjunt a la Direcció Esportiva Jose Mollà i pel Coordinador del Futbol-11 Carlos Sempere, després d’uns mesos on degut a la pandèmia no s’havia pogut realitzar. Així van aprofitar per renovar el conveni amb la nostra Escola.

Una fita que és habitual pels responsables del Club groguet i en la que van estar presents representants d’altres Escoles com Elda Union, Mislata, Lacross, Roda i Oliver aragonés per a tractar temes relacionats amb la col·laboració del propi Vila-real CF.

El Director tècnic del Club: M.A. Tena i el Director de Convenis: Pina van exercir d’amfitrions en una jornada on es van tractar temes futbolístics, socials, institucionals... de cara a treballar totes les Escoles amb el mateix sentit, sempre supervisats i assessorats pel Club groguet.

Ni que dir que la formació tant dels jugadors com dels propis entrenadors és una de les bases que regeixen els convenis que des del Vila-real tenen signats amb Escoles, no sols de la nostra Comunitat, sinó amb altres de Murcia (Torrepacheco), Aragó (Oliver) i Catalunya (Floresta).

Els dirigents groguets van escoltar les qüestions que van presentar els diferents representants, per tal de millorar qualsevol aspecte relacionat amb el dia a dia, ara ja més “normal” després d’uns mesos marcats per les restriccions esportives que sobretot hem tingut; confirmant que la seua presència en cada entitat serà més sovint d’ara endavant.


Comparte en: