<%=Club.Nombre %>

Resultats del cap de setmana d'amistosos i d'inicis lliguers


Ja ha començat la temporada per la majoria dels nostres equips de futbol-11 (els dos juvenils més dos dels cadets i dels infantils), amb un bagatge molt equilibrat de quatre triomfs per tres derrotes; d’on destaquem el triomf del Juvenil B de Marc González, un conjunt que recupera la nostra Escola i que, tot i no haver pogut disputar cap partit amistós, es va fer amb els primers punts de la lliga.

 

 

D'eixes estrenes lligueres, a banda de l'esmentada del Juvenil B, hem de fer menció de la del Juvenil A, qui superava el seu rival per oferir-li el triomf al central de l'equip, Carlos, qui es va haver de retirar lesionat al tram final. Afortunadament les proves a les que va se sotmés en un primer moment descarten una lesió greu. I com no, no podem deixar passar per alt l'inici tiomfador d'un equip que ha de recuperar la categoria perduda fa uns mesos: l'Infantil A que, de la mà de Jorge Cambra, va salvar l'honor del triple enfrontament lliguer contra el Carcaixent.

I es que pràcticament tots els equips van disputar partits amistosos, els primers per a molts d’ells com els dels 4 conjunts femenins, i on l'equip de nova creació: l'Infantil aconseguia un contundent triomf. Qui en canvi disputava el segon partit preparatori era l'amateur, qui amb un conjunt força renovat, remuntava un partit que perdia al segon temps. I és que de nou la nostra Escola va prendre part a la segona entrega del prestigiós Torcaf, quedant-se el Benjamí B a les portes de la final, mentre que l’Aleví B l’eliminava el que a la fi seria l’equip Campió.


Comparte en: