<%=Club.Nombre %>

El Cadet Femení guanya el Torneig de Marítim


Amplia representació de nou de la nostra escola a un cap de setmana que de nou, ens ha portat per tot arreu del nostre territori valencià i fins i tot al torneig d’Almansa com ja vam anunciar divendres.

I com no, ens portem cap a Ontinyent un trofeu de Campió, el que va aconseguir l’equip Cadet Femení al torneig organitzat pel CFF Marítim, on les menudes de l’Aleví es feien en el 3r lloc mentre que l’Amateur acabava en quarta posició.

Un cap de setmana on els quarts de final d’alguns tornejos se’ns han atragantat, com el cas de l’Aleví A en Borriana i el de l’Aleví D en Polop de la Marina, mentre que al Memorial d’Almansa els nostres representants es quedaven també a les portes de les semifinals.

I on vam viure un torneig de molt de nivell va ser al Torneig de Sant Bernat d'Alzira, on el Prebenjamí A  guanyava dos dels quatre partits que va jugar; mentre que millor li van anar les coses a un Benjamí A que va competir davant rivals de molta entitat, perdent tant sols un partit a la fase de grups i en la final davant l’amfitrió, després d’haver accedit a la mateixa en guanyar als penals.


Comparte en:

  • X (Twitter)