<%=Club.Nombre %>

Fins a 5 valuoses renovacions pel Cadet A 22/23 de Josele


Continuem amb el capítol de renovacions a la nostra Escola de cara a la propera temporada 2022/2023. I ho fem amb un grup de jugadors que ja porten un bon grapat d’anys amb nosaltres i que van a completar la seua etapa a la categoria cadet de la mà de l’equip que tant bona campanya va fer el curs passat i que la 22/23 estarà dirigit per Josele Ruiz.

Per una part trobem a l’albaidí Víctor Jericó Micó (03/05/2007), un defensa central que des de la seua etapa d’Aleví està jugant a La Puríssima. Cas semblant és el de Jero Ferre Vañó (25/07/2007) ja que el també defensa central s’ha format a la nostra Escola, on està des dels 6 anys, i que asegura que “després d’haver parlat amb la direcció esportiva al presentar-me el projecte esportiu de la temporada que ve, m'ha sigut molt fàcil el dir que SÍ per a seguir confiant amb el club  que estic des de prebenjamíns”.

Igualment porten defensant la nostra samarreta des de fa uns anys els altres tres jugadors que hui anunciem ben alt que renoven amb el CDEBO. Diego Soler Gascó (27/09/2007) és un jugador que es desenvolupa tant de davanter com per banda. Natural d’Atzeneta el tenim a la foto amb la samarreta groga. Joan Beneyto Vañó (22/09/2007) és un bocairentí que juga de migcentre molts anys junt a nosaltres i que està en la foto en mig de Diego i d’Andreu Tormo Ballester (06/2/2007). Andreu és un ontinyentí que està a la nostra Escola des d’Aleví, on ha anat consolidant-se com a defensa central.


Comparte en: