<%=Club.Nombre %>

Els millors desitjos pel proper 2022


Acomiadem el 2021 i ho fem amb les paraules dels entrenadors dels nostres dos equips amateur: Pepe Pla (femení) i Cristian Ferrandiz (masculí), acompanyades de les del Director Esportiu de l’Escola Pascual Donat, que han brindat amb nosaltres per un venturós 2022, així com el Director Tècnic Angel Guarner.

Amb que vos quedeu d’esta primera part de la temporada?

P. Pla: Sobretot en l’inici, ja que vam conjuntar un equip en poc temps degut a totes les dificultats que vam tindre. Ara som un millor equip no sols futbolísticament, sinó que a més en la part tècnica i la vessant humana.

C. Ferrandiz: Pense que amb la resposta de l’equip després de la pretemporada , ja que han respost a les expectatives i estem ahi a la part alta, lluitant per buscar l’objectiu.

P. Donat: Doncs en la milloria que està mostrant d’un temps cap ací, amb el covid pel mig. Tots els equips estan competint, uns per pujar de categoria i altres per mantenir-se on estan. També estem contents amb l’Amateur Masculí que actualment és 2n i que dir-te del futbol-8, tots sabem que és un èxit a nivell de cantera. De moment content amb este 2021.

Que li desitgeu al 2022?

P. Pla: Que entre la piloteta, ja que creguem que estem fent-ho be. Que ens acompanyen els resultats i també, com no, que ens respecten les lesions, a la vegada que també el maleit covid.

C. Ferrandiz: Seguir amb la mateixa dinàmica i que a la fi pugam aconseguir l’objectiu. Està clar que serà complicat, però anem a lluitar per a aconseguir-ho.

P. Donat: Sincerament que tot continue com està sent esta primera part de la temporada. Jo no soc un home que m’agrada demanar moltes coses, però en conformaria en treballar i millorar el que hem construït. Ja vaig dir quan vaig entrar ja fa tres anys que  l’objectiu era augmentar el nivell dels entrenadors i com no el dels jugadors, i poc a poc estem veient-ho.

Vos preocupa que la competició pogués aturar-se com fa un parell de temporades?

P. Pla: Si i molt, ja que estem entrenant i jugant molt be. Pensa que estem complint els objectius marcats i seria un fet que ens perjudicaria no sols per la part esportiva, sinó per la part anímica, ja que voldria dir que hem anat arrere.

C. Ferrandiz: Clar que hem preocuparia, però al final en els temps que estem pense que tots intentem que això no puga passar. Com a molt que s’ajornaren alguns partits, però no l’haver d’aturar la competició pels casos positius.  

P. Donat: Molt, moltíssim ja que al futbol regional ens faria molt de mal. Tot el que siga parar-ho és roin tant per l’Amateur com per a l’Escola. Espere que no apleguem a eixa situació.

Que li demaneu a l’aficionat pel 2022?

P. Pla: Des del primer dia li demane el mateix. Crec que el futbol femení d’Ontinyent es mereix molta més afluència de públic, ja que les xiques estan donant-ho tot i La Puríssima deuria d’estar amb més plena d’aficionats. Per això ja els anime a vindre el proper cap de setmana ja que juguem a casa davant el Llevant, i comprovaran que el futbol femení no sols està en auge a Espanya, sinó que també a Ontinyent.

C. Ferrandiz: Que confie i que estiga agraït a l’equip, ja que està treballant al màxim, i sobretot que done suport a l’equip per a que nosaltres pugam contestar amb l’objectiu marcat.

P. Donat: Ací els aficionats són majoritàriament els pares dels jugadors de l’Escola, i els demane que continuen confiant amb nosaltres. som una Escola humil i que anem de cara amb tots els jugadors i tots els pares i cadascú està en el seu lloc; així és com ho entenem ja que si un xaval està en l’equip “A” no es perquè siga capritxo ni meu ni de ningú, ja que n’hi ha unes persones que prenem eixes decisions. Després de l’Amateur sabem que és una il·lusió, ja que és l’equip principal i  poc a poc anar poblant-lo de més jugadors de l’Escola; de moment al Juvenil ja veiem que n’hi ha dos o tres jugadors que de cara a la temporada que ve tenen possibilitats. Esperem  cada vegada vorer més jugadors que ixquen d’ací de l’Escola com per exemple la fornà que hui en dia n’hi ha el 1931, on gent com Lluís Felipe, Pau Sanchis, Alberto Osoro i molts altres van eixir d’ací de La Puríssima. A nosaltres el que ens toca és fabricar jugadors de futbol i si es queden, aniran jugant amb el nostre Amateur.


Comparte en:

  • X (Twitter)