<%=Club.Nombre %>

El Coordinador del futbol femení, Quique Insa valora l'inici de la 21/22


Quique Insa és des de fa un bon grapat d’anys, el màxim responsable del futbol femení a la nostra localitat. Com a Coordinador d’estos equips al nostre Club, qui millor que ell per a valorar com ha estat este inici de la temporada 2021/2022, més encara després d’un cap de setmana on els tres equips no sols han guanyat els seus encontres, si nò que a més, ho han fet golejant.

Després d'un cap de setmana amb ple de triomfs, quina valoració fas d'este inici lliguer?

La realitat és que està sent un començament somniat: hem tingut moltes altes als tres equips, cada vegada hi ha més xiquetes que volen jugar a futbol i això ens encanta, a més els resultats són molt positius i les lesions ens estan respetan molt.

Quin dels 3 equips t'ha sorprès més en estes primeres jornades?

Sincerament estic molt content amb els tres, però l’Aleví ha demostrat molt i en mol poc temps i amb xiquetes que venen de no jugar o d'altres equips. Han creat un bon grup mol ràpid i ja competeixen com un gran equip: tenim ell futur assegurat.

En futbol base no n'hi han ascensos, però en l'amateur... veus en uns anys l'equip en una categoria superior?

Si, rotundament si. L’Amateur cada vegada juga millor i les jugadores que venen per darrere tenen molta qualitat, això à que l’equip continue progressant. Encara que no posem data per al ascens, no renunciem a ell. Son escalons que anem a pujar en un futur pròxim.

Com costa reinventar-se cada temporada buscant noves jugadores?

Treballant molt, nosaltres ja estem preparant la pròxima temporada, ja hem començat a vore xiquetes que juguen a futbol tant en Ontinyent, als jocs escolars, com als pobles del voltant on no hi ha equips femenins. Però compte amb la ajuda de Maria Donat i Sara Soriano que sempre estan en contacte amb mi, a més els entrenadors de l'escola quan juguen contra un equip on juga una xiqueta m'avisen i els fem seguiment.

A quin dels tres equips li veus més capacitat de millora?

Sempre busquem millorar en tots els equips, però crec que l’Infantil/Cadet és on més es projecta ja que són xiquetes que venen de jugar a futbol 8 i és en aquest equip on afiancen el seu joc i on realment estem veient grans millores en elles. A més aquest any tenen entrenador nou, el qual està fent mol bon treball. Crec que els espera una temporada molt prometedora.


Comparte en: