<%=Club.Nombre %>

Cap de setmana amb triomfs vitals pels nostres equips


Gran cap de setmana el que deixem darrere amb un ple de triomfs dels nostres equips infantils, el que deixa a l’equip “A” de Jorge Cambra a un pas de l’ascens (resten dos encontres i depenen d’ells mateixos), al temps que tant els equips “B” i “D” tornaven al camí del +3; i on el trimf de l'Infantil Femení les certifica com un dels millors equips del grup.

Qui també és jugarà el títol de campió (una vegada ja va consumar l’ascens la setmana passada) és el Juvenil A, i ho faran en l’última jornada d’este proper cap de setmana. Els que no podien oferir un triomf eren les xiques de l’Amateur Femení, en una jornada que ens deixava un balanç de 12 triomfs per sis derrotes i un parell de partits que acabaven en empat, curiosament el segon que aconseguixen empatar en esta 22/23 tant el Cadet C com el Prebenjamí A.

Qui acomiadava la competició era l’equip Querubí, en una jornada festiva on els nostres jugadors més menuts disputaven tres partits a Moncada, amb resultats de tot tipus. Enfrontaments amb molts gols els que ens van deixar tant el Prebenjamí A com el Benjamí D, en un cap de setmana en que tots els nostres equips marcaren gols.


Comparte en:

  • X (Twitter)