<%=Club.Nombre %>

El Director del Campus Miguel Gandia repassa la 1a meitat del Campus de Nadal 2021


Complit ja l’equador del CAMPUS DE NADAL 2021, hem volgut conèixer com està desenvolupant-se esta cita que ja s’ha fet imprescindible a la nostra Escola. I per això qui millor que el Director del Campus: Miguel Gandia perquè ens fique al dia , després que tant dilluns, com dimarts , també dimecres i hui dijous, (aci teniu les fotos de cada dia) els matins a La Puríssima hagen estat aprofitats al 100%.

Miguel, com estàs visquen este campus al teu poble i amb el teu amic Pascual i resta de companys?

De moment està anant tot bé, amb una temperatura anòmala però espectacular per a fer un campus, tant pels entrenadors com pels xiquets. Ací a La Puríssima tenim molt d’espai i també material per poder treballar com es necessita. Hem tingut algunes absències pel tema del maleit coronavirus però que no ha afectat el transcórrer del Campus.

Com valores la participació dels diferents patrocinadors?

Doncs molt positivament. Dimecres ens va visitar Miguel Lurbe (Lurbel) que és una persona bolcada sempre amb l’esport i que tant Pascual com jo el coneguem des de fa molt de temps. Sempre és d’agrair la presència de gent tant involucrada quan els busques, i done fe que Miguel a base d’esforç i de lluita ha creat una empresa junt la seua família que no para de créixer al voltant de l’esport. Es veritat que tot petit detall que ens aporten els sponsors ens ajuden a que tot vaja millor.

Costa molt treballar amb els xavals a conseqüència de la pandèmia?

No. Està clar que n’hi ha que cuidar-se i tindre-li molt de respete, i fer les coses el millor possible, almenys eixa és la meua manera de pensar, ja que hem de seguir vivint i no tornar-se bojos. A nivell del Campus, hem buscat tant Pascual com jo, que els nanos pugen a La Puríssima pensant sols en jugar a futbol. No hem buscat fer exercicis parats ni analitzant situacions tàctiques, sols volem que facin futbol, futbol de mil maneres, futbol en mig camp, futbol en porteries menudes, futbol en porteries invertides… en tot moment buscant la millora individual però fent el futbol que quan jo era menut féiem al carrer, on se n'anàvem al lago o a la replaceta o als col·legis.

Com és el nivell que t’has trobat al Campus?

Doncs tenim tot tipus de nivell i a més estan participant també totes les edats. Jo sempre dic que al Campus té cabuda tant el que sap més com el que sap menys, al que li agrada més o menys, ja que després nosaltres intentem que tots siguen partícips i que s’ho passen d’allò millor. Pensa que no és un Campus de seleccionar jugadors, estem a un Campus per jugar i passar-seu bé i millorar futbolisticament, però sobretot adquirir valors de sacrifici, companyerisme i passar-seu be amb els companys.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)