<%=Club.Nombre %>

Alberto i Andreu debuten al recuperat Juvenil B que guanya en el debut


Si un equip el podem catalogar “de moda”, eixe és el Juvenil B, conjunt que esta temporada ha recuperat l’Escola per la gran quantitat de jugadors d’edat cadet que la temporada passada van acabar dita etapa, i que junt els que encara continuaven al Juvenil, més les incorporacions que han vingut al nostre Club, feien insuficient sols un últim equip en la formació dels jugadors de l’Escola.

Este equip, entrenat per Marc Gonzalez s’ha estrenat ja en competició lliguera. Ho va fer diumenge guanyant per 3-1, tot i no haver pogut disputar cap encontre amistós, el que atorga més mèrit als membres d’un Juvenil B que han estat l’aposta de la Direcció Esportiva, comandada per Pascual Donat i que amb José Molla i Carlos Sempere (Coordinador de f-11) han pogut preparar este equip per a competir.

Dos jugadors nous han estat les últimes incorporacions a l’equip, tenint ja els seus minuts al triomf de diumenge, i fins i tot aplegant a marcar un d’ells. Concretament el golejador va ser l’ontinyentí Alberto Campos Vidal (17/10/2006), qui va accedir al terreny de joc als 69’, i un minut després aconseguia desfer l’empat a un gol. Esta és la primera oportunitat que el davanter té al futbol federat, després d’haver jugat al futbol sala escolar al Jaume I (on van guanyar dues lligues) i haver fet la pretemporada a l’Agullent CF. “Va ser molt emotiu el poder debutar i al primer minut marcar el 2-1” reconeix el nou jugador qui va “dedicar el gol a ma mare, que havia vingut a vorem; i també a Pascual que em va felicitar només debutar”.

Pel seu company Andreu Oriola Tomás (04/02/2005) no és la seua primera temporada a la nostra Escola, on va militar en la seua etapa de Prebenjami i Benjamí (sota els ensenyaments de Pepe Garcia). Ara torna a la pràctica del futbol federat “Perquè apart de que tinc aci amics, també volia tornar a jugar a futbol, i com hem va agradar la FEBO, he decidit tornar” afirma este ontinyentí que juga de lateral dret.


Comparte en: