<%=Club.Nombre %>

Fixatge estrel·la pel Deportivo Ontinyent: el golejador José M. Gonzalez


El Deportivo Ontinyent ha signat el que va ser segon màxim golejador la passada temporada a la 1a Regional: José Manuel González Benavent (23/03/1992), qui amb 29 gols li va disputar el pitxitxi a Cambreta. José aterra a La Puríssima provinent de l’Algemesí, amb qui curiosament també ha ascendit a la Regional Preferent, categoria que coneix de sobra ja que ha defensat en ella les samarretes de l’Alboraia, Xiva i un SD Sueca que va estar apunt d’ascendir a Tercera Divisió.

Jugador ofensiu de per banda, va començar al seu Almussafes natal, per a ja en futbol-11 continuar creixent a les files del Llevant UE, fins que en edat juvenil es va enrolar al Benidorm de Lliga Nacional, completant esta etapa a l’Olímpic de Xàtiva també de Nacional i al Cracks de Divisió d’Honor.

González asegura haver-se decidit pel Deportivo Ontinyent “pel projecte que ni ha, a més en una ciutat que es molt futbolera, i que ja vaig poder comprovar quan vaig visitar La Puríssima esta pasada temporada”. I és que dels seus 29 gols, els tres que l’Algemesí ens va marcar, van tindre la rúbrica d’un jugador que va estar a les llistes de la selecció espanyola sub-16 i que sempre dedica els seus gols a son tio, qui sempre l’ha acompanyat pels camps de futbol valencians, i que va faltar abans de que patira una greu lesió fa uns anys.

Benvingut al Deportivo !


Comparte en: