<%=Club.Nombre %>

La nostra Escola present amb nota alta al Costablanca Cup 2024


Alumnes de la nostra Escola s’han proclamat campions de la 30 edició de la Costablanca Cup, un dels tornejos internacionals més importants de futbol base en esta època estival.

Dins de la categoria Sub-12, Pablo Satorre, Santi Garcia i Hugo Revert que participaven en la Selecció Promeses ND (junt a jugadors de tall autonòmic) es van imposar en els penals (5 - 4) a la Selecció Ribera Costera (amb  Hugo Durà, Jordi García i Pau Santainés en les seues files). Prèviament guanyaren en la fase grupal a Boys Mentorship A. C. d'Uganda, Soccer Lab de República Dominicana i At Jonense de la Vila Joiosa) amb la barbaritat de 43 gols a favor i tan sols 1 en contra. Després van vindre 6-1 contra el EDM Adobeu de Galícia, 3-0 al Foietes de Benidorm i 2-1 al CF Benidorm en semis.

En la categoria Sub-14, Javier Arocas, Jaume Beneyto i Vicente Satorre que participaven en la Selecció Promeses ND es van imposar 5 a 1 a la Selecció Ribera Costera en la qual participaven molts companys de l’Infantil A, com Marc García, Leo Penadés, Arnau, Moha, Adrià i David. Una fase de grups en la qual van guanyar els tres partits ( León CF, AD Vila de Madrid i Regional Sports) amb la 25 gols a favor i tan sols 1 en contra. Després van vindre 2-0 a l'Altea C.F, 1-0 al Racing de Madrid SC i 1-0 a l'AM Canteras (on també jugava Hugo Garcia), accedint així a la final.

Ni que dir que els membres de la nostra Escola estan gaudint del que més els agrada en este estiu, que tindrà un gran colofó participant al COTIF 2024.


Comparte en:

  • X (Twitter)