<%=Club.Nombre %>

Nayala i Seydou renoven amb el Villarreal CF


Es compleix quasi un any des que dos dels nostres jugadors li donaren el màxim significat al conveni que la nostra Escola té signat amb el Villarreal CF: Nayala i Seydou s’incorporaven al club groguet.

Un any d’entrenaments i competició on els ontinyentins han gaudit del que més els agrada i que com diu Nayala Llopis “estem molt contents del que estem vivint a Vila-real. Es nota que treballem en un equip professional, on tots estan pendents de nosaltres”, en referència a la lesió que va patir i que la impossibilitat de continuar jugant amb l’equip C, que competeix en categoria autonòmica, tot i que la central valldalbaidina ha aplegat a entrenar fins i tot amb l’equip B. La bona noticia és que Nayala ha renovat per la propera temporada segons ens conta ella mateixa.

Per la seua part Seydou ha patit més a l’haver de desplaçar-se fins a quatre dies a les instal·lacions vila-realenques (la seua germana es trobava allotjada a terres castellonenques), fet que no serà així per la propera temporada on estarà ja a la residència del submarí groguet. Este proper cap de setmana competirà a un torneig en Bilbao defensant la samarreta grogueta front equips com la R. Societat, el Reial Madrid i també l’Athletic de Bilbao.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)