<%=Club.Nombre %>

Rivals dels equips de Preferent: Cadet_A i Infantil_A per la 23/24


Ja tenim configurats, a excepció de qualsevol modificació d’última hora (esperem que així siga) quins seran els rivals dels nostres equips que militaran esta propera 2023/2024 en categoria Preferent: el Cadet_A i l’Infantil_A. Però sense oblidar-nos del nostre Aleví A, que un any més competirà al més alt nivell autonòmic en la seua edat corresponent i que encara no coneix ni rivals ni calendari.

De nou el Cadet A, enguany entrenat per Salva Lledó, jugarà al grup 3 de la Preferent, amb rivals que es reparteixen entre les comarques del sud de la província de València i les costaneres d’Alacant, incloent fins a la capital alacantina, on ens espera l’Hèrcules CF. Este és el calendari d’una lliga que començarà el 4t cap de setmana de setembre.

En canvi, l’Infantil A de Jorge Cambra si no prospera la sol·licitud presentada pel nostre Club, haurà de fer vora 4.000 km per enfrontar-se als equips que competeixen al grup 1 d’esta Preferent. Recordem que este estiu des de la FFCV se’ns donava plaça a la categoria, però ara anem a trobar-se amb els equips de la província de Castelló i els del nord de València. Esperem prospere la sol·licitud i pugam competir on estem fent-ho tota la vida en estes categories: al grup que inclou els equips del sud valencians i alguns dels alacantins. Este és el calendari del grup 1.

També coneguem que els equips campions de cada grup de preferent (tant cadet com infantil) ascendiran a lliga Autonòmica, mentre que els tres últims de cada grup descendiran a 1a Regional, on actualment competiran els nostres Infantil_B i Cadet_B.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)