<%=ClubInfo.Nombre %>

Rafa Cebrian valora el calendari abans d'encetar la 2a part de pretemporada


Esta mateixa vesprada torna als entrenaments el Deportivo Ontinyent, iniciant així el segon tram de la pretemporada 24/25, i on els de Rafa Cebrian compaginaran entrenament amb partits durant esta última setmana d’agost.

El tècnic aieloner ha programat dos enfrontaments en tres dies, que seran els últims abans d’iniciar el campionat lliguer el 7/8 de setembre a La Puríssima. Precisament com a locals serà el duel de dimecres davant el Banyeres UE, mentre que el Deportivo es desplaçarà a Simat divendres en l’últim test preparatori.

Referent al calendari de lliga, Cebrian ha incidit en que “s’han de fer forts tant a  casa com a domicili, si bé és positiu tant el començar com acabar la lliga a casa. Hem d’encetar la lliga amb força, ja que tant Massanassa com un reforçat La Font, no van a ficar-nos-ho gens fàcil”.

Esta segona part de la pretemporada l’inicia amb jugadors que continuen buscant un lloc junt als ja confirmats Josemi (porteria), els defenses Aaron, Olava, Andoni, Tono, Roberto, Pablo i Such; els migcampistes Oscar, Navarro i Ricard; i els atacants Mendi, Pedro, Chorques, Vaello i Carlos.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)