<%=Club.Nombre %>

Espectacular participació del Prebenjamí A al COTIF 2022


Ahir es va ficar el punt i final al COTIF 2022, amb la gran participació del nostre Prebenjamí A, que finalment s’ha fet en el quart lloc de tant prestigiós torneig, on van prendre part un total de 14 equips, i on els de Nacho Martínez han demostrat el potencial de la nostra Escola.

Després de fer-se amb el segon lloc a la fase de grups, divendres van superar els quarts de final en desfer-se del Massia Promises per 4-3, quedant-se a les portes de la final en caure per un enganyós  4-1 davant l’Academia Football Training 380 (campió del torneig), on els nostres van aplegar a estavellar fins a tres balons al pal a banda de les nombroses ocasions de gol de que van disposar.

Ja en el partit que ficava el punt i final en este torneig, els nostres jugadors van demostrar del que són capaços, però un penal més que protestat en protegir-se un jugador d’un baló al seu rostre, va desfer el 3-3 que indicava el marcador al camp de L’Alcúdia. Amb es resultat en contra, els de Nacho es van bolcar en busca d’un nou empat, però una postrera contra va significar el definitiu 3-5 front l’equip Vision Foot Academy.

De fet els nostres han rebut el reconeixemt públic ja que des de l’organització han escollit a dos jugadors de la nostra Escola a l’equip ideal del COTIF:  Alvaro Calabuig Sirera i Gerard Mompó Albiñana, este últim designat màxim golejador del torneig amb diferència en marcar un total de 13 gols.

Punt i final no sols per a esta temporada, sinó a dos anys en la categoria Prebenjamí on pràcticament ho han guanyat quasi tot; i on circumstàncies personals de l’entrenador Nacho Martínez, el fan donar un pas a un costat un temps. Ara el nou entrenador per al primer any com a benjamins serà Luis Donat com ja vam anunciar.

L’enhorabona als pares i mares, xavals i cos tècnic amb Nacho I Sergio Tamarit al front.


Comparte en:

  • X (Twitter)