<%=Club.Nombre %>

Els resultats del cap de setmana ens deixen 3 golejades dels nostres


Repàs als resultats del cap de setmana que ens ha deixat la confirmació de la candidatura del Juvenil A a l’ascens, gràcies a una treballada victòria a domicili. Així mateix ens alegrem de vorer que una jornada més tres dels nostres equips (Aleví Femení, Benjamí A i Prebenjamí B) continuen contant els seus encontres per victòries, encapçalant així les seues respectives classificacions; cas semblant al d’un Infantil A que malgrat una derrota, es troba empatat al capdavant del seu grup.

Per contra esta última jornada ha vist com es truncaven la ratxa de victòries consecutives de l’Infantil C, qui perd el seu primer partit al temps que el liderat; o la del Juvenil/Cadet Femení que, a l’igual que el primer equip masculí fiquen punt i final a un més de novembre invictes.

Cas anecdòtic el de l’Infantil B, qui encadena de forma idèntica derrota, victòria i empat per tercera vegada seguida en estes primeres nou jornades, o la de l’Infantil D que ha empatat el seu primer encontre. I no podem oblidar-nos de les tres golejades dels equips Infantil A, Infantil Femení i Aleví Femení, tots ells per un ampli 9-0, amb pòquer de gols de Nacho (Inf. A) i Martina (Alevi Fem) i hat-trick de Maia i Mabel (Inf. Femení).


Comparte en:

  • X (Twitter)