<%=Club.Nombre %>

El futbol femení toca el cel al Mondial de N.Zelanda&Austràlia


Ahir vam viure un fita HISTÒRICA pel futbol espanyol, i que de segur tindrà repercussió a la nostra Escola després que la Selecció de Futbol Femenina d’Espanya es proclamés CAMPIONA DEL MÓN al mundial jugat a terres d’Oceania.

Com ens ha assegurat la Coordinadora del Futbol Femení del Club “este fet a suposar un abans i un després al futbol femení, i que esperem pugam començar a comprovar-ho a l’Escola ben prompte, ja que precisament l’equip més menut és sempre el que més costa de construir” afirma Sara Soriano.

Sara és coneixedora del pas que ha donat el futbol femení, corroborat amb el títol de Campiones Mundials 2023, ja que “ara les xiquetes van a tindre un referent que nosaltres no vam poder tindre en la nostra època, i que amb il·lusió i treball vam saber tirar endavant”.

Esperem que quan comencen els entrenaments del futbol base femení, les futuribles jugadores de futbol s’apropen als Camps de La Puríssima, per conèixer la gran Escola de futbol que tenim a Ontinyent i que les esperarà amb els braços oberts “com fem sempre amb les xiquetes que comencen. L’equip Aleví / Benjamí és el que més costa de configurar i de nou enguany tindrem quatre equips, el que demostra que estem treballant bé a l’Escola”, conclou una Soriano que afrontarà la primera temporada des del seu inici.


Comparte en:

  • X (Twitter)