<%=Club.Nombre %>

Renova al Deportivo Ontinyent l'amo de la defensa: Juanjo Donat


No podem estar més contents de poder contar amb l’ontinyentí Juanjo Donat Musté (25/04/2003) al Deportivo Ontinyent una temporada més. Després de la seua incorporació l’estiu passat, per a estrenar-se com a jugador amateur, el central va ser una peça fonamental durant tota la temporada, tant sota les ordres de Cristian com de Guarner, aplegant a disputar 31 encontres dels 34 que es van disputar a l’extingida Regional Preferent, sent titular en 29 d’ells i completant íntegrament un total de vint-i-quatre.

Juanjo és una de les quatre renovacions d’un renovat Deportivo Ontinyent, i que com ell diu “jo ací en casa estic molt content, a més el tracte que he rebut és immillorable, així que perquè moure’s.  A més hem fet un molt bon equip per a esta temporada, en la que tinc dipositades moltes il·lusions per fer-ho molt be”, assegura el jove defensa.

En referència que enguany no tindrà al seu costat els experimentats centrals del curs passat, esta és una circumstància “a la que no li done importància, ja que els meus nous companys han demostrat que, tot i la seua joventut, estan capacitats per competir en esta nova categoria”.

Per últim Juanjo no amaga la plena confiança en l’equip, del que confia “en que anem a estar dalt segur, ja que tenim un molt bon equip. Volem fer-se forts a La Puríssima i traure tot el que es puga a domicili”, conclou el jove que esta vesprada afrontarà l’últim amistós de la pretemporada, on el Deportivo es desplaça per jugar en AC Carlet.


Comparte en:

  • X (Twitter)