<%=Club.Nombre %>

Incorporacions amb molta projecció a la nostra Escola


Donem la benvinguda a tres nous jugadors que s’incorporen a l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyent, per continuar creixent no sols al món del futbol, sinó com a persones.

El primer d’ells és un ontinyentí que té una àmplia complicitat amb el gol. Oscar Montiel Ramos (25/05/2008) jugarà a La Puríssima provinent de l’Agullent on este davanter ha acabat com a pitxitxi després d’haver marcat 36 gols i que “espera continuar gaudint del futbol com ha fet fins ara” conforme afirma.

Rosendo Salvador Vicent és el més jove dels tres que hui presentem. Nascut el 29/07/2013, acaba de complir els 9 anys i ja sap el que es competir, circumstància per la qual l’hem incorporat al nostre Benjamí A. Natural d’Aielo de Malferit aplega a La Puríssima després d’haver militat al Soccer Inter Action.

I fruit del treball d’scouting que fem a l’Escola aplega Xavi Oltra Canet (11/01/2008). Un migcampista que s’ha mostrat agraït a Ivan Arcos “perquè es fixés amb mi i m’haja donat l’oportunitat de formar part d’esta Escola”. Natural de Llutxent este migcampista debutarà amb nosaltres després d’haver jugat a la UD Benigànim.

Benvinguts tots tres !


Comparte en: