<%=Club.Nombre %>

Resultats del cap de setmana, amb nou èxit del futbol femení


Nou cap de setmana el que deixem darrere on tant sols hem tingut un partit oficial, el que jugava ahir el Deportivo Ontinyent a Muro i on els nostres tornaven de buit d’un derbi on van tindre de la mà el poder puntuar.

Però el cap de setmana ens ha deixat un Campió als tornejos on es desplaçaren els nostres equips: l’Aleví Femení, que guanyava els tres partits de la fase grupal del Memorial Pascual Aparici de Sueca. I a més, les d’Alejandro Gandia arrodoniren la vesprada guanyant també la final, l’enhorabona xiques!.

Per la seua part al Torcaf 2023, sols el Cadet C pujava als llocs d’honor en finalitzar en tercer lloc, mentre que tant el Benjamí A com el Prebenjamí A, després de liderar els seus grups, es quedaven a les portes de les semifinals. En el cas dels Ricardo després de la tanda de penals. L’Aleví C també tornava d’esta experiència amb minuts de rodatge de cara a la propera temporada, en un torneig de molt de nivell com el d’Alzira.

De la resta d’amistosos, com sempre resultats diversos, destacant el triomf a domicili tant del Cadet A com de l’Infantil A. El bagatge front el Ciutat de Xàtiva acabà 4 triomfs (5 si contem el de l’Amateur Femení) per un empat i dues derrotes.


Comparte en:

  • X (Twitter)