<%=Club.Nombre %>

Dos porters i un defensa aposten per la nostra Escola


Si la setmana passada anunciàvem les incorporacions a la nostra Escola de dos jugadors d’edat cadet i un juvenil, en este cas ho repetim amb idèntica situació , però lògicament amb nous jugadors que han apostat per la nosaltres per continuar aprenent al món del futbol.

Àlex Mojarro Ferrando (21/08/2004) és un porter que defensarà el nostre il·lusionant Juvenil, una vegada que s’ha confirmat que Tono Picot jugarà cedit al Torre Levante, una de les Escoles punteres al cap i cassal. Àlex és natural de Muro d’Alcoi, on estava competint abans de decidir-se per la nostra Escola.

Un dels dos jugadors cadet que hui presentem és també porter. Marc Sanchis Mollà (02/04/2007) disputarà la primera temporada amb nosaltres, tot i ser veí d’Ontinyent. Aplega procedent de l’Agullent CF i afirma que “he jugat contra equips de la FEBO, i he vist que ells treballen molt be. Per això després de parlar amb Jose i explicar-me tot el funcionament , he acceptat vindre ja que soc d’Ontinyent i que millor manera que seguir millorant que en La Puríssima i aprenent al costat de Pascual Donat”.

L’altre jugador cadet és Julio Soler Garcia (05/05/2007), qui curiosament és d’Ontinyent i també aterra a La Puríssima provinent del CF Agullent. Este lateral dret s’estrenarà a la nostra Escola amb la intenció de “progressar en el futbol, buscar nous reptes i sense cap dubte el millor lloc era ací en la FEBO”, assegura Julio.


Comparte en: