<%=Club.Nombre %>

Qui són els golejadors dels nostres principals equips esta 22/23


Torna la competició lliguera este proper cap de setmana, i és per això que volem fer un repàs a les dades amb les que els tres principals equips del nostre Club encetaran el 2023. Primer equip tant masculí com femení es troben en llocs mitjans de la classificació, mentre que el Juvenil A lidera el seu grup gràcies a les últimes cinc victòries consecutives.

Ens centrem en els aspectes golejadors de cada equip, totalment diferents els uns dels altres, ja que mentre que al Deportivo Ontinyent, els gols porten el nom de sols 5 jugadors (Cambreta és el 2n millor del grup-3 de la Regional Preferent), en les fèmines tenim a 9 jugadores que han marcat en esta temporada; mentre que al conjunt Juvenil trobem fins a 14 golejadors.

Dels 23 gols marcats pels deportivistes (si contem els tres del primer partit de lliga) veiem a Cambreta que és un assidu, marcant en 10 dels 15 encontres que ha disputat. En les 31 dianes de les xiques tenen a la dupla Peri&Júlia com a principals estilets ofensius; sent el tercet Boby-Juanpa-Barda els màxims golejadors d’un Juvenil que reparteix entre molts els 34 gols que han marcat.


Comparte en:

  • X (Twitter)