<%=Club.Nombre %>

Jordi Tormo és el nou President del CDSB Ontinyent


Estimats socis:

Com sabeu, des del dia 1 de juliol de 2024 i durant els pròxims quatre anys assumiré la responsabilitat de presidir la nova Junta Directiva del nostre Club. Som un grup de socis (pares i mares) compromesos i coneixedors de la situació actual del Club. Volem aprofitar l'ocasió per a presentar-nos i per a comentar-vos la línia d'actuació que durem a terme durant el temps que ens permeteu ostentar este càrrec.

La Junta Directiva estarà formada per:

President: Jordi Tormo.

Vicepresident: Agustín Vicent.

Secretaria: Ana Terol i Rafa Fuset.

Tresoreria: María Mora i Pepa Galiana.

Vocal d'enllaç amb l'Ontinyent 1931 C.F.: Miguel Ángel Molina.

Vocal de gestions federatives: Ángel Guarner.

Vocals de roba esportiva, loteria i taquilla: Laura Díaz i María José Lurbe.

Vocal d'enllaç amb el futbol femení: Quique Insa.

Vocal de publicitat i organització d'esdeveniments: David Mollá.

Voldria agrair personalment a cadascun d'ells el compromís que han mostrat des del primer moment en què els vaig plantejar la possibilitat de formar part d'esta nova Junta Directiva, cap d'ells va dubtar ni un segon a seguir-me i acompanyar-me en esta aventura. Agrair especialment al meu antecessor en el càrrec, Miguel Ángel Molina, qui em va brindar l'oportunitat d'endinsar-me en este “món” i animar-me a seguir el camí que ha deixat perfectament pavimentat. També voldria agrair el suport incondicional de la meua família, ja que sense el seu suport no haguera pogut embarcar-me en este projecte. MOLTES GRÀCIES A TOTS.

En el Club Deportivo Esport Base Ontinyent, ens hem proposat una línia d'actuació clara i definida per a garantir el desenvolupament integral i l'èxit dels nostres joves futbolistes. Tots els nostres esforços es centraran en potenciar totes les possibilitats que ofereix el Club, tant socials com esportives, amb l'objectiu que el nostre club siga la principal referència futbolística de la comarca

La nostra labor fonamental serà fer costat a cadascun dels nostres equips, a cadascun dels xiquets i xiquetes que formen part del club, creiem en la importància de la formació esportiva des de les bases, inculcant valors com el treball en equip, el respecte, la disciplina i l'esforç. El nostre objectiu és proporcionar un ambient segur i positiu on els xiquets i xiquetes puguen desenvolupar les seues habilitats futbolístiques mentre es diverteixen i fan nous amics.

Durant els pròxims quatre anys, es potenciaran les activitats socials amb l'objectiu d'enfortir la comunitat, fomentar el sentit de pertinença al Club i desenvolupar relacions positives entre els jugadors, les seues famílies i el personal del club. Activitats socials com a voluntariat el dia de fira amb la Creu Roja, festes d'inici/fi de temporada, tornejos, campus, jornades de portes obertes, reunions de pares i entrenadors, etc.

En el pla esportiu, estem compromesos amb la formació i el desenvolupament integral dels nostres joves talents. Mitjançant l'ajuda de la nostra adreça esportiva, coordinadors i entrenadors s'intentarà elevar el nivell competitiu dels nostres equips, amb l'objectiu de poder consolidar les categories actuals i a curt termini, poder participar en categories de nivell autonòmic.

Se'ns planteja com un repte il·lusionant el poder representar a tota la nostra massa social i us assegurem que ho farem amb el major dels entusiasmes. Este repte no és només una meta, sinó una aventura que ens ompli d'il·lusió i passió. Sabem que el camí no serà fàcil, però estem decidits a donar el millor de tots nosaltres. Convidem a tots els nostres jugadors, entrenadors, famílies i seguidors a unir-se a nosaltres en este emocionant viatge. Junts, amb esforç i dedicació, convertirem este repte en una realitat i portarem al nostre Club a nivells d'excel·lència que mai havíem imaginat.

M'acomiade agraint la vostra col·laboració en el bon funcionament del nostre Club, i tornant a animar-vos al fet que participeu cada vegada més en les seues activitats, perquè sens dubte, entre tots aconseguirem que el “Club Esportiu *Esport Base Ontinyent” siga referència en el seu entorn i l'orgull de tots els seus socis i sòcies.

Una salutació.

Jordi Tormo.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Estimados socios:

Como sabéis, desde el día 1 de julio de 2024 y durante los próximos cuatro años voy a asumir la responsabilidad de presidir la nueva Junta Directiva de nuestro Club. Somos un grupo de socios (padres y madres) comprometidos y conocedores de la situación actual del Club. Queremos aprovechar la ocasión para presentarnos y para comentaros la línea de actuación que vamos a llevar a cabo durante el tiempo que nos permitáis ostentar este cargo.

La Junta Directiva estará formada por:

Presidente: Jordi Tormo.

Vicepresidente: Agustín Vicent.

Secretaría: Ana Terol y Rafa Fuset.

Tesorería: María Mora y Pepa Galiana.

Vocal de enlace con el Ontinyent 1931 C.F.: Miguel Ángel Molina.

Vocal de gestiones federativas: Ángel Guarner.

Vocales de ropa deportiva, lotería y taquilla: Laura Díaz y María José Lurbe.

Vocal de enlace con el fútbol femenino: Quique Insa.

Vocal de publicidad y organización de eventos: David Mollá.

Quisiera agradecer personalmente a cada uno de ellos el compromiso que han mostrado desde el primer momento en que les planteé la posibilidad de formar parte de esta nueva Junta Directiva, ninguno de ellos dudó ni un segundo en seguirme y acompañarme en esta aventura. Agradecer especialmente a mi antecesor en el cargo, Miguel Ángel Molina, quien me brindó la oportunidad de adentrarme en este “mundo” y animarme a seguir el camino que ha dejado perfectamente pavimentado. También quisiera agradecer el apoyo incondicional de mi familia, ya que sin su apoyo no hubiese podido embarcarme en este proyecto. MUCHAS GRACIAS A TODOS.

En el Club Deportivo Esport Base Ontinyent, nos hemos propuesto una línea de actuación clara y definida para garantizar el desarrollo integral y el éxito de nuestros jóvenes futbolistas. Todos nuestros esfuerzos se centrarán en potenciar todas las posibilidades que ofrece el Club, tanto sociales como deportivas, con el objetivo de que nuestro club sea la principal referencia futbolística de la comarca

Nuestra labor fundamental será apoyar a cada uno de nuestros equipos, a cada uno de los niños y niñas que forman parte del club, creemos en la importancia de la formación deportiva desde las bases, inculcando valores como el trabajo en equipo, el respeto, la disciplina y el esfuerzo. Nuestro objetivo es proporcionar un ambiente seguro y positivo donde los niños y niñas puedan desarrollar sus habilidades futbolísticas mientras se divierten y hacen nuevos amigos.

Durante los próximos cuatro años, se potenciarán las actividades sociales con el objetivo de fortalecer la comunidad, fomentar el sentido de pertenencia al Club y desarrollar relaciones positivas entre los jugadores, sus familias y el personal del club. Actividades sociales como voluntariado el día de feria con la Cruz Roja, fiestas de inicio/fin de temporada, torneos, campus, jornadas de puertas abiertas, reuniones de padres y entrenadores, etc.

En el plano deportivo, estamos comprometidos con la formación y el desarrollo integral de nuestros jóvenes talentos. Mediante la ayuda de nuestra dirección deportiva, coordinadores y entrenadores se intentará elevar el nivel competitivo de nuestros equipos, con el objetivo de poder consolidar las categorías actuales y a corto plazo, poder participar en categorías de nivel autonómico.

Se nos plantea como un reto ilusionante el poder representar a toda nuestra masa social y os aseguramos que lo haremos con el mayor de los entusiasmos. Este reto no es solo una meta, sino una aventura que nos llena de ilusión y pasión. Sabemos que el camino no será fácil, pero estamos decididos a dar lo mejor de todos nosotros. Invitamos a todos nuestros jugadores, entrenadores, familias y seguidores a unirse a nosotros en este emocionante viaje. Juntos, con esfuerzo y dedicación, convertiremos este reto en una realidad y llevaremos a nuestro Club a niveles de excelencia que nunca habíamos imaginado.

Me despido agradeciendo vuestra colaboración en el buen funcionamiento de nuestro Club, y volviendo a animaros a que participéis cada vez más en sus actividades, pues sin duda alguna, entre todos vamos a lograr que el “Club Deportivo Esport Base Ontinyent” sea referencia en su entorno y el orgullo de todos sus socios y socias.

Un saludo.

Jordi Tormo.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)