<%=Club.Nombre %>

Tots els partits del cap de setmana, els últims per alguns equips


Esta mateixa vesprada arranca una nova jornada amb el partit del Juvenil, qui visita altra de les escoles conveniades amb el Villarreal CF. Serà un cap de setmana que ficarà el punt i final a la lliga per a 5 dels nostres equips (3 d’ells es van proclamar campions la passada jornada), i on l’Aleví Femení ja ha donat per conclosa la 21/22, mentre que les fèmines del Cadet enceten la Copa d’Or.

Un cap de setmana amb protagonisme a La Puríssima, ja que fins a 13 partits es disputaran a casa nostra, on podrem homenatjar els últims campions i on a més podrem abastar altre campionat lliguer: el del Querubí. Però on dos partits van a centrar el futur dels nostres: el que ha de jugar el Deportivo dissabte i el Cadet C diumenge.

Els desplaçaments ens deixen encontres molt dispars si fem referència a les classificacions actuals, sent el de l’Aleví E el més igualat a priori. El recent campió de lliga i copa d’hivern Prebenjamí A buscarà ficar punt i final a un lliga immaculada, ja que els nostres joves jugadors han guanyat tots els partits que han jugat esta temporada.


Comparte en:

  • X (Twitter)