<%=ClubInfo.Nombre %>

Crónicas de Partidos

JOAN ANDREU

Immillorable final de temporada per l’Amateur Femení qui guanyava per 4-1 davant una afició que es va bolcar amb les xiques de Pepe Pla des de l’inici i que va ser eixe jugador numero 12 necessari en tots els partits. Victòria per 4-1 davant el Cuenca-Mestallistes amb bon futbol i grans gols. Va ser un encontre jugat a La Puríssima i que ben prompte es ficava de cara per les nostres jugadores, quan Julia Prats obria el marcador, el que va donar ales a un equip que volia oferir un triomf al nombrós públic que va gaudir del partit. No obstant va ser en una contra passats els vint minuts en que les visitants empataven, responent a esta acció Peri amb un autèntic golàs dels que ens té acostumats, després d'una àmplia possessió del baló de les blanc-i-negres. Les de Pla jugaven, dominaven i amb bones combinacions aplegaven a l’àrea visitant, on de nou la fortuna impedia que l’esfèric entrés a la porta contraria, estavellant Marina el baló al pal. Però de nou Prats a les acaballes del primer temps equilibrava marcador i domini, deixant el 3-1 al descans. En la tornada al camp, les ontinyentines buscaren augmentar la diferència, majorment en jugades de córner on Ines i Maria, que havia entrat al terreny de joc, es quedaven en la mel als llavis. Va ser la canterana Carmen qui enganxava un baló des de fora de l’àrea i rubricava el 4-1 definitiu. Com durant tota la temporada, l’entrenador Pepe Pla, ens valorava el partit. Ara s’inicia una post-temporada que portarà l’equip a disputar alguns tornejos el proper juny; i a la Coordinadora del futbol Femení Sara Soriano a, junt el tècnic, confeccionar un equip il·lusionant de cara al proper curs. AMATEUR FEMENÍ 4-1 CD CUENCA MESTALLISTES Andrea Mireia 75’ Maria Inés Sara 60’ Carmen 4-1 85’ Celia Cristina Prats 1-0 7’ 3-1 44’ 60’ Emma Nadal Marina Júlia Peri 2-1 30’

JOAN ANDREU

Punt i final a la temporada 23/24 d’un Deportivo Ontinyent que es veia superat per un Alberic que es jugava el lloc de promoció (finalment serà el Benigànim qui promocione) i que es va imposar per 0-3, el que deixa als d’Angel Guarner amb bagatge de 10T – 9E – 11D, 36 GF i 37 GC. Un duel este últim a La Puríssima que els ontinyentins afrontaven curts d’efectius però amb molta intensitat i que els va fer mereixedors de no anar per darrere al marcador, ja que quan millor estaven, els d’Alberic s’avançaven al 20 en la treta d’un córner. I va ser poc abans del descans quan en una contra aplegava la sentència en una jugada embarullada i que ficava el 0-2 amb el que s’aplegava al descans. En la represa un lesionat Juanjo deixava el seu lloc a Aracil, i Vaello feia el mateix amb Chorques, però l’equip no aconseguia remuntar. En canvi, passada l’hora de joc era l’Alberic qui amb el 0-3 deixava sense opcions a un Deportivo que es quedava amb 9 quan Iñaki veia la roja directa i Alfaro la segona cartolina groga. El marcador ja no va variar i La Puríssima acomiadava el seu equip, que el proper curs repetirà a la Primera FFCV, on els derbis comarcals es repetiran després que el CF Llutxent haja estat campió del seu grup, i a espenses el que faça el Benigànim en la promoció d’ascens a la Lliga Comunitat, on L’Olleria apura les seues opcions de no descendir. DEPORTIVO ONTINYENT 0-3 CE ALBERIC Josemi Soriano Andoni Iñaki Juanjo 45’ Chorques Adrian Ricard Alfaro Fran Mena Vaello 45’ Aracil

JOAN ANDREU

Penúltim partit de lliga el que afrontava l’Amateur Femení en un camp complicat com el de la Unió Femenina Manises que està jugant-se el liderat i on un cúmul de circumstàncies feia l’encontre més difícil per les de Pepe Pla, que en canvi, van oferir una gran imatge, plantant-li cara el seu rival tot i perdre 4-0. Va ser un partit marcat per les nombroses baixes que presentava el nostre Amateur Femení i que obligà les nostres xiques a donar un plus de sacrifici, fet que va ser alabat pel seu rival una vegada finalitzat el duel. Va ser al quart d’hora que les locals s’avançaven al marcador, fent el segon al vint; i poc després aplegava una jugada a conseqüència d’un esglai que ens va donar la portera Andrea, qui com va poder, va continuar durant tot l’encontre després d’un colp fort al maluc, sent assistida per la massatgista local. Però les ontinyentines buscaven sorprendre a la contra, i Marina com a punta d’atac ho intentà, però sense sort ja que el seu xut es va estavellar al pal. Va ser a les acaballes del primer temps que les de Manises sentenciaven el duel amb el 3-0 amb que s’aplegava al descans. La segona meitat va seguir amb les de Pepe Pla juntan línies per no donar més opcions elm seu rival, i esperant una ocasió de gol que, en les botes de Marina no va tindre sort en eixir l'esfèric fregant el travesser. Passada l’hora de joc les amfitriones tancaven el resultat amb el 4-0 final, destacant que l'encontre es va acabar amb les ontinyentines bolcades en l'àrea local buscant un gol que no va aplegar. Pepe Pla, orgullós de les seues jugadores, ens resumia com havia viscut el penúltim partit d’este temporada 23/24 abans de l’últim vs Cuenca-Mestallistes a La Puríssima. UF MANISES 4-0 AMATEUR FEMENÍ Andrea Mireia Inés Sara Carmen Cristina Emma Nadal Marina Maria

JOAN ANDREU

Nou +3 del Deportivo Ontinyent a domicili, després del triomf aconseguit al feu d’un Pego que el dia anterior (a l’igual que els d’Angel Guarner) havia confirmat la permanència en perdre la UD Canals el seu encontre lliguer. El tècnic ontinyentí ha aprofitat un duel directe entre dos equips per donar minuts d’eixida a jugadors que s’han fet un lloc amb el pas de la temporada. La primera mitja hora ha vist a Josemi (tornava a la porteria) solventant un 1x1 i a un incissiu Fran que també ho intentava, però amb el 0-0 s’ha aplegat al descans. A l’igual que l’anterior encontre, el tècnic ontinyentí ha fet canvits de cara a l’inici del segon temps, i en dues jugades quasi seguides, Chorques primer i Juanjo de cap després, estavellaven dues rematades al travesser. I ha estat el juvenil Pedro qui ha revolucionat l’enfrontament amb la seua entrada al terreny de joc. El de Banyeres definia a la frontal de l’àrea creuant-li l’esfèric al porter local, que tot i la seua estirada no podia evitar el 0-1 als 70’. I quan l’encontre aplegava al temps reglamentat, de nou el jove Pedro signava un doblet que permetia al Deportivo guanyar el seu seté partit a domicili, abastant així la novena plaça de la classificació. La propera jornada els de Guarner ficaran el punt i final a la temporada 2023/2024 en La Puríssima amb la visita d’un Alberic que busca apurar les seues opcions de promoció d’ascens. PEGO CF 0-2 DEPORTIVO ONTINYENT Josemi Olava 80’ Adrian Andoni Iñaki Juanjo Oscar 45’ Alfaro Ricard Mena 67’ Pedro 0-1 70’ 0-2 89’ Fran Mendi 45’ Chorques Vaello 45’ Aracil

JOAN ANDREU

No han pogut oferir les jugadores de l’Amateur Femení el triomf hui a les seues mares, en el dia que eren les protagonistes, com ho demostra el fet que han fet la treta d’honor abans de l’inici del partit que el Camporrobles s’ha emportat de La Puríssima per un clar 1-4. Pepe Pla repetia l’onze que havia guanyat la setmana passada i la veritat es que durant la primera mitja hora de joc, les nostres han embotit les rivals al seu camp amb diverses ocasions de gol que no aplegaven. Cristina Cebrian marrava en l’1x1, així com Júlia no estava encertada com en altres vegades. I és que les de Pla, dels vora vuit xuts a porteria no aconseguien desfer l’empat inicial. I coses del futbol: en una contra del Camporrobles ha vingut el primer gol de la festiva vesprada als 34’; situació que no ha descompost les blanc-i-negres que han continuat fent el seu joc en busca d’un gol que no aplegava, i que portava les jugadores al descans amb el 0-1. El pas pels vestidors ha servit per a renovar il·lusions en el treball que estava fent-se, però una nova contra abans de l’hora ficava un 0-2 complicat, més si cap quan Celia era expulsada en vorer la cartolina roja instants després. Amb 10 al terreny de joc, les de Pla no li han perdut la cara al partit, buscant sempre un gol que les claves al partit, de fet Cebrian estavellava un baló al pal i Marina tot sols, marrava el més fàcil. En eixes ha vingut el 0-3 a falta de quinze minuts, que ficava la situació molt complicada. Però Pauli en un golàs des de quasi el mig del camp per fi obria el conter ontinyentí, encara que sols restaven pocs minuts, els suficients perquè el Camporrobles tanqués el resultat amb altre golàs ja en l’últim minut de joc Un contrariat Pepe Pla ens resumia com havia viscut en este encontre tant estrany. El proper cap de setmana visitaran el segon classificat: La Union Femenina Manises, que continua el frec a frec pel liderat quant tant sols resten dos encontres per disputar. AMATEUR FEMENÍ 1-4 CAMPORROBLES Andrea Mireia 57’ Prats Inés Sara Celia Cristina 57’ Nadal Júlia Pauli 1-3 89’ Marina 75’ Emma Peri Laia 75’ Maria

JOAN ANDREU

Per fi els aficionats del Deportivo Ontinyent van vorer guanyar el seu equip després de mig any sense poder-ho fer (5 empats i 4 derrotes pel mig) gràcies al 2-0 davant l’Algemesí CF que, certifica virtualment la continuïtat una altra temporada a la Primera FFCV. Abans de l’inici els jugadors del Prebenjamí B, que s’havien proclamat CAMPIONS DE LLIGA, tingueren el seu merescut homenatge. Angel Guarner va plantejar un “revolució” a l’equip inicial, amb quatre jugadors que oferiren buscar una intensitat des del primer minut que no permetés els de la Ribera desplegar el seu joc, i així va ser. Els ontinyentins van portar el pes de l’encontre des del seu inici, recuperant ràpidament el baló d’un Algemesí que, també és cert, no deixava els nostres trenar jugades de perill. De fet la primera ocasió (22’) va ser pels forasters amb un xut des de fora de l’àrea que eixia llepant el pal de la porteria d’un Ivelin que de nou mantindria la seua porta a zero. Esta acció va fer reaccionar als de Guarner, que amb un ràpid Aracil buscava trencar l’esquena de la defensa visitant. Encara no s’havia aplegat a la mitja hora i una gran cavalcada del jove jugador anava a crear una immillorable oportunitat de marcar el primer gol de la vesprada. I és que després de guanyar la línia de fons, la seua passada de la mort no l’aconseguia embocar Vaello dins la porteria rival. Amb l’elevada temperatura que hi havia a La Puríssima, es va aturar el joc perquè els protagonistes s’hidrataren i en la jugada seguent, una treta del cantó la rematava de cap oportunament Adrian per desfer l’empat inicial i fer justícia al que estaven oferint els equips. La jugada decisiva va aplegar pocs segons abans del descans, quan un control d’Alfaro habilitava a Aracil qui havia de creuar l’esfèric, fent pujar al marcador el 2-0 amb que acabà el primer temps. En la represa el tècnic ontinyentí repetia l’acció de dies abans a Canals, donant entrada a jugadors de refresc en l’inici del segon acte. Borja i Pedro donaren un altre aire a l’equip, i amb l’expulsió per doble cartolina groga d’un jugador visitant, l’encontre es ficava més de cara. No obstant l’Algemesí no s’ha donat per vençut i han estavellat un baló al pal, obligant en altra jugada a Ivelin a donar el millor de sí per evitar el gol. També s’hagués pogut ampliar el resultat, però la col·legiada no va atorgar un gol blanc-i-negre i l’encontre finalitzà amb el 2-0. Ara caldrà esperar que fací diumenge de vesprada el Canals davant el cuer, o esperar al proper cap de setmana per matemàticament certificar la permanència al duel directe en Pego. DEPORTIVO ONTINYENT 2-0 ALGEMESÍ CF Ivelin Olava 45’ Borja Andoni 83’ Mena Juanjo Soriano Adrian 1-0 33’ Ricard Alfaro 45’ Pedro Fran 66’ Mendi Aracil 2-0 44’ Vaello 75’ Iñaki

JOAN ANDREU

Nou empat del Deportivo Ontinyent després del 0-0 amb que va finalitzar dimecres 1 de maig l’encontre ajornat a finals del mes de febrer, i que permet als d’Angel Guarner mantenir una renda de 5 punts amb l’equip que marca el descens de categoria, que precisament és el Canals amb qui aconseguiren este punt, si bé els ontinyentins van fe més mèrits per emportar-se un triomf que hagués certificat virtualment la continuïtat a la categoria. Un enfrontament vital pels dos conjunts que va tindre als blanc-i-negres més ambiciosos , com ho demostra la primera ocasió de gol en un remat d’Iñaki des de la frontal als tres minuts de joc a xut posterior de Fran, en un encontre on s’estrenava Miguel Chorques amb el combinat de Guarner. Va ser un duel on el vent va ser protagonista, el que va invitar a tots dos conjunts a que provaren sorprendre el porter rival, però sense èxit. Passada la mitja hora aplegava la més clara ocasió pels amfitrions, quan Soriano era objecte d’una claríssima falta que no es va xiular i en eixa contra era Ivelin qui s’erigia decisiu per evitar que el Canals s’avançara al marcador, fet que va enviar als jugadors al descans amb el resultat inicial després d’un major domini dels ontinyentins. En la respresa de nou Fran ho intentava en l’1x1 però no amb bon resultat. Amb l’entrada d’Aracil en el segon temps, el Deportivo va guanyar amb profunditat i el mateix jugador va ser protagonista en ser tombat dintre de l’àrea als 62’, fet que va protestar molt l’expedició ontinyentina. Els locals ho intentaven tímidament i als 80’ era Ricard qui disposava primer d’una falta que no trobava els tres pals i posteriorment en una jugada embarullada dintre de l’àrea local que no encertada a rematar. Eren els millors moments d’un equip que veia més a prop el gol del triomf, però que no aplegava. I ja al 88’ quan tot semblava que Aracil podia marcar, en el ma a ma amb el porter i ja dins l’àrea menuda es feia un embolic i no aconseguia xutar. Instants després el mateix jugador encarava de nou el porter local i el seu xut eixia llepant el pal. Era ja en temps afegit quan de nou el mateix davanter ho provava, però novament el pal era qui determinava el fora de porteria. Dissabte el Deportivo rebrà a La Puríssima l’Algemesí, on si que podríem certificar repetir a la categoria una temporada més, ja que tant sols restarien dues jornades per disputar, abans de visitar un rival directe com el Pego i tancar la temporada a casa vs l’Alberic. UD CANALS 0-0 DEPORTIVO ONTINYENT Ivelin Borja 74’ Olava Andoni Juanjo Soriano Adrian Iñaki 65’ Oscar Alfaro Fran 82’ Vaello Mendi 65’ Ricard Chorques 45’ Aracil

JOAN ANDREU

Pas important pel Deportivo Ontinyent, qui tornava a sumar a domicili i on els d’Angel Guarner repetien l’empat de la primera volta davant la UE Mancomunitat. Ricard Ferri que tornava a l’equip titular ha marcat el gols dels nostres. Un duel on hem estat mereixedors del triomf final. Un partit on els porters han estat protagonistes en aturar un penal cadascú, sent els locals qui primer ho han fet, després que Fran no pogués obrir el marcador. Altra jugada que ha estat clau és un gol anul·lat a Andoni en una jugada aturada. Precisament a baló parat ha vingut el gol blanc-i-negre quan Ricard magistralment a les acaballes del primer temps avançava els de Guarner, que han anat a vestidors per davant. En la represa l’equip ha pogut ampliar distàncies amb clares ocasions com un remat d’Iñaki al pal després que Borja no pogués fer el segon. Aracil i Fran han portat perill per les bandes; en canvi sols les envestides dels locals els han ficat al partit, en un empat que ha aplegat al 80. I quan l’enfrontament aplegava a la seua fi, ha aparegut Ivelin per aturar un penal que pot valdre la permanència després d’este empat a un gol. Ara al Deportivo Ontinyent afronta una setmana que va a ser decisiva, ja que dimecres (17:00) visiten al Canals en partit ajornat el seu dia i que ens pot donar la permanència, rebent a La Puríssima el cap de setmana l’Algemesí, on si que podríem certificar repetir a la categoria una temporada més. UE MANCOMUNITAT 1-1 DEPORTIVO ONTINYENT Ivelin Borja Andoni Juanjo Soriano Oscar Iñaki Ricard 0-1 44’ Fran Mendi 73’ Pedro Aracil

JOAN ANDREU

Ha tornat al camí del triomf l’Amateur Femení després de l’aconseguit al difícil camp d’un Amazonas que en cap moment ha ficat contra les cordes les jugadores de Pepe Pla. Amb un solitari gol de Laia només reprendre’s l’encontre, les nostres s’han fet amb la victòria per 0-1. Un primer temps de domini altern i on les ocasions clares de gol han estat les absents. El conjunt local tant sols inquietava la porteria d’Andrea en les tretes de córner, si bé les de Pla han sabut defensar-se i acabar el primer acte amb millors sensacions. El segon temps ha estat marcat pel ràpid gol de les nostres jugadores, després que una jugada de Júlia, qui assistia a Laia, suposés el gol que avançava les “rogetes”. Les ontinyentines han estat dominadores del joc, creant clares oportunitats de sentenciar com les de Peri o el pal de Cristina Cebrian, però eixe gol no ha aplegat i amb incertesa s’ha aplegat als instants finals, però sense perillar el resultat de 0-1 per alegria de tota l'expedició allí desplaçada. Un content Pepe Pla ens contava en acabar, com havia viscut en este encontre. Esta propera setmana visitarà La Puríssima el CD Camporrobles, un dels equips de la lliga del nostre Amateur Femení. CD AMAZONAS 0-1 AMATEUR FEMENÍ Andrea Mireia 70’ Carmen Inés Sara Celia Cristina Júlia Pauli Marina 87’ Emma Peri 87’ Prats Laia 0-1 46’

JOAN ANDREU

Tornà a caure derrotat l’Amateur Femení a La Puríssima després que la UD Aldaia ‘B’ sorprengués a les de Pepe Pla, que abans del primer minut ja havien encaixat el primer gol de la vesprada dominical. L’1-4 final deixa clar qui va ser el millor equip. I és que al tècnic ontinyentí li se van complicar les coses ja abans del xiulit inicial, quan primer Marina i després Inés no podien estar al terreny de joc, si bé la central ho faria al segon temps. Açò va obligar a que dues jugadores del Juvenil: Carmen Calabuig i Irene Cambra disputaren els 90’ de l’enfrontament. No obstant això, l’encontre va estar marcat per la primera acció de joc, quan les visitants es plantaven davant Andrea i s’avançaven al marcador. Les nostres es reposaren a esta jugada, però un nou gol de les d’Aldaia ficava el partit costera amunt. Esta situació es va complicar quan poc abans del descans aplegava el 0-3 amb que se n’anaren als vestidors. Al descans les ontinyentines es conjuraren per revertir la situació, però abans de l’hora de joc aplegava la sentencia amb el quart de les visitants. Les de Pla no es donaren per vençudes i Peri retallava distàncies poc després, però va ser insuficient per capgirar el resultat final d’1-4. En acabar el duel, un indignat entrenador Pepe Pla ens contava el viscut en este encontre. Ara cal ficar la mirada en la propera jornada, on visitaran el CD Amazones Cóndor. AMATEUR FEMENÍ 1-4 UD ALDAIA ‘B’ Andrea Mireia Carmen Sara Celia Cristina Peri 1-4 63’ Pauli 45’ Inés Júlia Irene Laia