Deportivo Ontinyent 9-0 Ciudad de Alcoy

Amb la disputa esta mateixa nit del partit ajornat el seu dia, el Deportivo Ontinyent torna a ser líder de la classificació després de golejar al Ciudad de Alcoy per 9-0, en un festival golejador dels davanters del conjunt de Cristian Ferrandiz, i on el jugador del Cadet A, Dani Francés s’ha estrenat també de cara al gol.

L’encontre que tancava la 1a volta de la lliga ha començat amb els ontinyentins buscant el gol, sent Cambreta qui primer l’ha tingut, però el porter li ha endevinat les intencions. El primer de la nit ha plegat a la treta d’un córner executat perfectament per Mata i que, Carlos de cap, l’ha enviat al fons de la xarxa. Era l’equador del primer temps i els de Ferrandiz han demanat un penal a l’àrea visitant, aplegant el segon gol en guanyar un baló a l’esquena alcoianista i Chorques per alt, superar el seu porter.

A la mitja hora ha aplegat la primera de les poques aproximacions a la porteria de Jordi Mompó, qui hui tornava a la titularitat. Carlos estava en totes les accions de perill, i una talonada seua quasi suposa el gol de la nit. Però als 37’ i després d’una bonica combinació per banda de Chorques i el propi davanter, ha fet pujar el 3-0; sent el quart gol amb idèntiques característiques i mateixos executors.

Pensant amb el proper partit de dissabte, Ferrandiz ha donat entrada al descans als joves Jordi, Vlad i Dani (estos dos últims ja es van estrenar diumenge passat a Beniarrés). Als 50’ Cambreta s’ha afegit al festival golejador (5-0) i poc després era el Cadet Dani qui, oportú al segon pal culminava una jugada entre Omar i Cambreta, amb assistència del primer; convertint-se així en el jugador més jove en marcar amb l'Amateur als vuit d'any de història d'este equip.

Amb el 6-0 els minuts han passat desapercebuts, fins que a poc menys de 10’ per la fi, Juanito a marcat el millor gol de la nit, en un llançament de falta des de vora 20 metres. Encara ha hagut temps perquè Dani Francés li servira en safata el 8-0 a Cambreta i perquè Chorques completés un doblet amb el definitiu 9-0.

Cristian Ferrandiz feia la seguent valoració del partit, així com la presencia de joves del planter altra vegada.

DEPORTIVO  ONTINYENT  9-0  CIUDAD  DE  ALCOY