<%=Club.Nombre %>

La_17 Amateur Femení 6-2 Benifaió


Triomf de l’Amateur Femení per mantenir-se viu en la lluita per ser el millor equip després dels tres intractables de la categoria, gràcies al 6-2 corresponent a la jornada passada (recordem que no es va jugar pel dol autonòmic) davant el Benifaió.

Un encontre que va ser complicat de jugar degut al fort vent que va bufar este diumenge als Camps de La Puríssima i on les de Pepe Pla hagueren pogut golejar més àmpliament d’haver estat més encertades de cara a gol. I això que Júlia obria ben prompte el marcador, però no va ser sinònim de facilitat ja que es marraren nombroses ocasions d’ampliar la diferència. Va ser al tram final del primer temps que, amb un gol de Juli, es portava la “tranquil·litat” a un encontre que va tenir moltes interrupcions.

El segon temps va vorer un equip que, tot i costar associar-se, continuava perdonant als metres finals. Pla va donar entrada a jugadores de refresc i amb el pas dels minuts, els gols anaren caient per les nostres, amb Juli com a protagonista abans de l’hora de joc i posteriorment també amb Laia, Cristina i Peri com a golejadores per tancar un 6-1 abans que en l’última jugada de l’encontre, el Benifaió marqués el definitiu 6-2.

Pepe Pla valorava així el partit,  abans d’un important desplaçament el proper cap de setmana a Mislata, per enfrontar-se a un equip que busca el mateix objectiu del nostre.

AMATEUR FEMENÍ  6-2  CD  BENIFAIÓ

Andrea

 

 

 

 

Mireia

 

54’

Emma

 

Célia

 

 

 

 

Pauli

 

32’

Sara

 

Marina

 

 

 

 

Cristina

5-1  75’

 

 

 

Juli

2-0  42’  3-0  58’

 

 

 

Prats

 

54’

Laia

4-1  69’

Júlia

1-0    7’

 

 

 

Peri

6-1  85’

 

 

 

Marta

 

54’

Maria