21_J Deportivo Ontinyent 2-2 Racing Algemesí

Li se van escapar de la mà al Deportivo Ontinyent tres punts que es presentaven vitals, després de l’empat a dos gols pels d’Àngel Guarner que, fins en dues ocasions van estar per davant al marcador gràcies al doblet d’Adrian.

Un encontre que després de l’ajornament de la setmana passada a Canals, li donava l’oportunitat als ontinyentins de tornar a sumar un triomf i que amb un gol d’Adrian encarrilava l’enfrontament davant un Racing d’Algemesí que empatava a les acaballes del primer temps. Mendi disposava del que hagués pogut ser el segon gol pels de Guarner, però l’assistència d’Aracil no l’embocava i els visitants s’aprofitaven del rebuig d’Ivelin a la treta d’una falta per ficar l’1-1 amb el que s’aplegava al descans.

Els blanc-i-negres repregueren el segon acte amb la intenció de fer-se amb el triomf, de fet quasi tot el joc de la segona meitat es va realitzar al camp dels de la Ribera. Així Adrian tornava a vorer porteria una vegada disputada l’hora de joc, veient-se els millors moments dels de Guarner, que es quedaren gelats quan a deu minuts de la fi, i en un baló despejat en camp dels d’Algemesí, s’enverinava i superava a Ivelin per alt amb el que era el definitiu 2-2. Encara n’hi hagueren ocasions de modificar eixe resultat, però ni locals ni visitants ho pogueren fer.

Ara caldrà esperar a la propera jornada, on el Deportivo Ontinyent visitarà al SIA Academy, per vorer si s’aconsegueix una victòria que van merèixer en este darrer encontre.

DEPORTIVO  ONTINYENT  2-2  RACING ALGEMESÍ