19_J Deportivo Ontinyent 0-2 UD Alginet

Derrota inesperada la del Deportivo Ontinyent qui, amb una primera part que el va condemnar, va deixar escapar els tres punts a La Puríssima davant el colista Alginet. Un encontre especial pel jugador del Juvenil Diego Soler, que debutava amb el primer equip de l’Escola.

Un duel que es va iniciar sense que Angel Guarner es pogués seure’s a la banqueta, estant el 2n entrenador Jorge Cambra al capdavant d’un equip que veia com als set minuts Richart estavellava un baló al pal, poc abans que els visitants, a la treta d’un córner es ficaren per davant 0-1.

Res els eixia als nostres, sense crear accions de perill en un primer temps que es tancava amb el 0-2 que seria definitiu, si bé no psicològic.

I es que el segon temps va ser un constant voler i no poder dels ontinyentins, amb moltes ocasions de gol que no es materialitzaven, per desesperació dels aficionats locals, que tant sols es quedaren amb la bona imatge donada al segon acte, i amb l’estrena d’un nou canterà: el jugador d’Atzeneta Diego.

Ara la propera jornada el Deportivo Ontinyent visita la UD Canals en un duel que es presenta a vida o mort pels nostres, amb molt encara per disputar d’esta 23/24.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0-2  UD ALGINET