J_24 Calpe 1-1 Deportivo Ontinyent

Amb un valuós empat a un gol ha tornat el  Deportivo Ontinyent de la seua visita al feu del Calp, després de l’1-1 amb que ha finalitzat un enfrontament en que els d’Angel Guarner, que ha fet debutar a Esteban Timaran, han jugat els últims vint minuts amb un jugador més, i han estat mereixedors de millor sort.

Una primera meitat sense gaire ocasions de gol , i on una d’elles l’ha desviat un jugador alacantí amb la mà, el que ha castigat l’àrbitre amb un penal que Cambreta (autor del propi xut) ha transformat, trencant així una ratxa de quatre partits sense que l’equip marqués. Era l‘equador del primer temps i els de Guarner que s’avançaven, mantenint el resultat fins el descans gràcies a una solidesa defensiva que impedia els locals crear perill.

En segon acte ha continuat pel mateix camí, amb molta lluita pel control de l’esfèric i un punt d’inflexió quan Bernat ha tingut el segon gol en un mà a mà amb el porter del Calp. Era l’hora de joc i un parell de minuts després ha aplegat l’empat dels locals.

Amb les taules al marcador ha vingut una jugada que hagués pogut canviar el signe del duel, ja que el col·legiat ha expulsat un defensa alacantí. Restava encara molt de temps, però els ontinyentins no han pogut tornar a perforar la porteria rival, tot i les modificacions de Guarner, i les ocasions de que s’han disposat per fer-se amb els tres punts en disputa.

Al remat punt important en un encontre que si algú ha merescut guanyar, eixe equip ha estat el nostre. Ara s’ha de fer millor eixe punt al proper partit a La Puríssima davant un altre rival directe.

UD  CALPE  1-1  DEPORTIVO  ONTINYENT