<%=Club.Nombre %>

J_20 Tavernes 1-0 Deportivo Ontinyent


La mala sort ha estat clau perque el Deportivo Ontinyent s'haja quedat sense poder puntuar en la seua visita a Tavernes de la Valldigna, després que els locals hagen pogut perforar la porteria dels d'Angel Guarner sols a falta de vint minuts per acabar l'encontre en que els ontinyentins trenquen una ratxa de quatre jornades consecutives puntuant.

Ha estat una primera meitat força equilibrada, on cap dels dos conjunts ha pogut imposar-se al seu rival en la lluita per¡l control de l'esfèric, si bé els de la Safor s'han topat amb un gran Palopa que ha evitat el gol local ja a les acaballes del primer acte, que ha finalitzat amb l'empat a zero inicial.

En la represa les ocasions han augmentat, i de nou Palopa era vital per mantenir l'empat al marcador, fent dues intervencions decissives. Per part blanc-i-negra ha estat Juanito (que hui era titular al renovat 11 de Guarner) qui ha tingut en les seues botes el primer gol de la vesprada, però el porter local ha fet una gran estirada per evitar-ho. El Tavernes també buscava el gol, però Palopa es mostrava segur.

Al fil de la mitja hora, i a la treta d'un còrner, Cambreta ha rematat de cap un baló que ha estat a punt de pujar al marcador, però han estat els amfitrions a la treta d'una falta als 76', han trencat l'empat també en un remat de cap, i on res ha pogut fer el porter deportivista. Els d'Angel Guarner han cregut en l'empat i José Manuel l'ha tingut al tram final, però la defensa local ha tret un baló quan ja es colava en la porteria rogeta. Fins al final ho han intentat, però no han tingut la fortuna necessaria per mantenir la imbatibilitat d'un més de gener de grans resultats.

 

UE TAVERNES 1-0 DEPORTIVO  ONTINYENT

Palopa

 

 

Tono

 

 

Iñaki

 

 

Capone

 

 

Abdon

 

 

Adrian

 

 

Giner

 

 

Aran

72’

José Manuel

Bernat

 

 

Juanito

81’

Juanpe

Cambreta