J_13 L'Olleria 3-1 Deportivo Ontinyent

Ha caigut derrotat el Deportivo Ontinyent en la seua visita a un camp inexpugnable com el de L’Olleria, on els de Cristian Ferrandiz han notat l’haver de jugar en inferioritat numèrica des dels 20 minuts de partit.

Un derbi valldalbaidí en que els ontinyentins havien dipositat moltes ganes de puntuar, però l’expulsió per doble groga d’Àngel ha condicionat el duel, ja que en la següent jugada ha aplegat el gol local, al que José Manuel en una rematada de cap ha contestat sense sort pels nostres.

El mateix davanter ha pogut empatar, però quan sols havia d’embocar una passada de la mort, el baló li s’ha creuat entre les cames, fent que s’aplegués al descans amb l’1-0, i amb bones sensacions, tot i jugar amb 10.

La segona meitat ha començat amb els de Cristian convençuts de poder igualar el resultat, fins que una jugada a baló aturat ha portat el segon de L’Olleria, i que ha estat decisiu amb vint minuts encara per jugar.

Amb el 3-0 a falta de deu  minuts d’encontre, sols el gol de Cambreta ja en l’última jugada del derbi ha pogut maquillar un resultat molt abultat pel que han proposat els blanc-i-negres, i que Juanjo hagués pogut portar l'emoció al temps afegit si haguera encertat la darrera oportunitat d'un Deportivo Ontinyent que han de pensar ja en tornar a La Puríssima per fer-se forts i puntuar de nou.

Cristian Ferrandiz , ens ha fet la següent valoració de l’encontre.

L'OLLERIA  CF  3-1  DEPORTIVO  ONTINYENT