07_J Deportivo 1-0 SIA Academy

Èxtasi total anit a La Puríssima al partit del Deportivo Ontinyent davant el SIA Academy quan l’àrbitra del duel xiulava la fi de l’encontre només un minut després que Miguel Richart aconseguia l’1-0 amb que va finalitzar el duel corresponent a la setena jornada de la Primera FFCV.

Afrontaven els d’Angel Guarner el duel amb la intenció de mantenir la ratxa de victòries, però conscients que el rival estava ficant les coses difícils als seus rivals als últims partits. De fet el primer temps va ser un voler i no poder d’un equip que no podia amb l’entrellaçat sistema defensiu dels alzirenys, el que portava els dos equips sense marcar cap gol al descans.

El segon temps va continuar amb el monòleg dels de Guarner, intensos durant tot l’encontre però sense poder rematar les oportunitats que generaren, majorment amb balons a l’àrea i on Alfaro disposava de la millor, sent el porter visitant qui li la treia. I va ser ja a última hora quan per enèsima vegada Fran guanyava la línia de fons, evitant una infinitat de cames fins que Richart al segon pal aconseguia el gol de la victòria per un Deportivo Ontinyent que encadena així quatre triomfs consecutius.

Ha estat el segon entrenador del Deportivo Ontinyent Jorge Cambra qui ens feia el comentari del partit. El proper cap de setmana tocarà visitar el camp de La Font d’En Carrós.

DEPORTIVO  ONTINYENT  1-0  SIA  ACADEMY