El_04 Benifaio 0-6 Amateur Femení

Gran triomf l’aconseguit per l’Amateur Femení en la seua visita a Benifaió, on les de Pepe Pla han sabut estar concentrades en tot moment per acabar emportant-se l’encontre per 0-6, amb tots els gols al segon temps.

I és que era un d’eixos partits en que el més difícil anava a ser obrir la llauna. De fet el nostre equip ha estat el dominador durant tot el primer temps, però sense poder materialitzar clares ocasions de gol. Les locals defensaven però no eren capaces de crear perill a la porteria ontinyentina, el que ha portat el 0-0 al descans.

El pas pel vestidor ha servit perquè Pla transmetés paciència a les seues jugadores i així als 52’ Júlia executava un córner que acabava colant-se la pròpia defensa. Era la jugada que necessitaven les nostres jugadores, ja que onze minuts després la mateixa Júlia feia el segon en solventar el mà a mà amb la portera local.

Maria en una rematada acrobàtica després de l’assistència de l’omnipresent Júlia i tot seguit Inés en rematar de cap un córner pujaven el 0-4. Però faltava per aplegar el golàs del partit, quan Juli des de fora de l’àrea aconseguia marcar el cinquè per tot l’escaire. La vesprada l’arrodonia Peri, qui portava pocs minuts al terreny de joc i d’un penal comés a Juli, tancant amb el 0-6 final per un equip que suma el primer triomf a domicili en este segon desplaçament lliguer.

Un satisfet Pepe Pla ens contava de la següent manera com ha estat l’enfrontament de hui. El proper partit a La Puríssima serà davant un dels equips que colideren la classificació, si bé el Mislata ha golejat en els seus tres primers partits disputats.

CD  BENIFAIÓ  0-6  AMATEUR FEMENÍ