04_J Alginet 1-2 Deportivo

Primer triomf i primers punts pel Deportivo Ontinyent en esta estrenada Primera FFCV, després que el conjunt d’Angel Guarner haja superat justament a l’Alginet a l seu feu per 1-2, gràcies als gols de Richart al primer temps i Ricard la segon.

Ha estat un duel d’equips necessitats, ja que cap havia aconseguit puntuar en les tres primeres jornades. I la veritat és que els nostres han estat total dominadors durant el primer acte, amb ocasions d’Alfaro en un xut que ha eixit alt i altre de Jara, que el porter li ha aturat el llançament.

Però quan tots estaven pensant ja en el descans, una jugada per banda de Fran, ha acabat amb el rebuig del porter dels locals, estant atent Miguel Richart per avançar els nostres amb el 0-1 en que s’ha aplegat al descans.

La segona meitat ha tingut la mateixa tònica, amb els ontinyentins més enxufats i creant perill. Ha estat una nova jugada per banda que ha acabat amb una passada a la frontal de l’àrea perquè Ricard fiqués el 0-2. Encara restava molt i l’Alginet en l’única aplegada encert perill, ha aconseguit superar per alt a Ivelin, fent que el tram final de l’encontre fos un patir pel resultat, que no pel joc.

Ha estat el segon entrenador Jorge Cambra qui ha valorat el resultat.

UD ALGINET  1-2  DEPORTIVO  ONTINYENT